Dokonalá selfie? Uvažujte nad dronem Airselfie

Dokonalá selfie? Uvažujte nad dronem Airselfie
  • Nevyhovuje vám selfie tyč a přesto jste propadli trendu selfie?
  • V takovém případě by vás mohl zaujmout malý dron Airselfie
  • Není o mnoho větší než chytrý telefon a vyfotí vás ze vzduchu

Dnešní doba přeje různým gadgetům. Velké popularitě se těší trend tzv. selfie a neméně populární jsou drony. Co když by někoho napadlo obojí spojit? Na Kickstarteru pár chytrých hlav nápad zrealizovalo a představilo produkt Airselfie. Oč jde? O malé zařízení, které se schová do pouzdra o velikosti mobilního telefonu. Airselfie má ve svém těle zabudované čtyři malé vrtule, tudíž plní úlohu dronu. Současně se v něm nachází i 5megapixelový fotoaparát.

Airselfie skrze Wi-Fi, kterou si sám vytváří, komunikuje s vaším chytrým telefonem. Prostřednictvím aplikace pro Android či iOS dron ovládáte a pořídíte také vaší fotografii. Velmi dobře vše ilustruje přiložené video. Samotný selfie dron není nijak těžký, váží pouze 52 gramů, avšak pokud jej budete nosit v pouzdru spolu s telefonem, půjde o celkem mohutné zařízení. Nutné je počítat s menší výdrží. Baterie o kapacitě 240 mAh udrží Airselfie ve vzduchu přibližně 3 minuty. Na druhou stranu pro pořízení selfie to bohatě stačí.

Navzdory tomu, že se někomu může zdát zařízení jako zbytečné, na Kickstarteru slavilo značný úspěch. Autoři požadovali vybrat 45 tisíc eur. Lidé jim však přispěli částkou přesahující 570 tisíc eur. Aktuálně si Airselfie můžete zakoupit za necelých 5 000 Kč.

Zdroj: kickstarter.com, twitter.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze