Dnes proběhl půlnoční prodej nových iPhonů, podívejte se

4

Dnes o půlnoci začal na vybraných místech v České republice dlouze očekávaný prodej nových iPhonů 6s a 6s Plus. Tentokrát však zájem nebyl nijak velký a odpovídala tomu i menší četnost této speciální akce. Pořádal ji však operátor Vodafone nebo specialista na produkty Apple, obchod iWant.

Apple iPhone 6s

9. říjen 2015 je dnem, kdy se i na českém trhu začaly prodávat nejnovější modely Apple iPhone. Kdo chtěl být mezi prvními majiteli, měl možnost využít tradičních půlnočních prodejů, které jsou známé pro svou vysokou účast. Letošní rok však nepřinesl dechberoucí fronty a stejně tak ani nebylo tolik míst, kde půlnoční prodej probíhal. Možnost jste však měli například v Praze u Vodafonu či v obchodě iWant.

TIP! Podívejte se, jak fotí iPhone 6s, srovnali jsme ho s iPhonem 6

Vodafone

V případě půlnoční prodeje u Vodafonu to vypadalo, že si pro nový Apple možná ani nikdo nepřijde. Ještě ve 23:45 jsme před odchodem na Václavském náměstí prakticky nikoho neviděli. Zákazníci nicméně dorazili přesně na zahájení a několik málo minut před otevřením se jich před obchodem už nacházelo zhruba 20, jak nám potvrdila tisková mluvčí Vodafone Adéla Konopková.

Půlnoční prodej iPhonů v prodejně Vodafone na Václavském náměstí v Praze

iWant

Ve větším stylu celý půlnoční prodej pojal specializovaný obchod iWant v Praze 1. Celý den probíhaly velké přípravy a zdobení prodejny, jak se můžete přesvědčit ve fotogalerii níže. I před obchodem iWant se s blížící se půlnocí vytvořila menší fronta čítající několik zájemců, kteří si mohli krátce po půlnoci vychutnat pocit z vlastnění zbrusu nových modelů Apple iPhone.

Půlnoční prodej iPhonů v prodejně iWant v Praze

Po zakoupení se jistě každý nový majitel těšil na první rozbalení a zapnutí svého iPhonu. Pokud jste nemohli být na půlnočním prodeji, můžete si nový iPhone 6s rozbalit třeba spolu s námi na videu.

Apple iPhone 6s – unboxing

Diskuze ke článku
.
Čechům buď došly peníze, nebo už konečně dostali rozum ... ;-)
Honza
Proč jak trouba stát ve frontě, když šel týden dopředu předobjednat. I tak to ale nezvládli a skladem jsou většinou jenom 16ky a 64GB nikde...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze