Další tablet od Samsungu na obzoru. Odhaluje se 8palcový Galaxy Tab

2
Další tablet od Samsungu na obzoru. Odhaluje se 8palcový Galaxy Tab
  • Tablety stále nevymřely, další model již připravuje Samsung
  • Půjde o zástupce střední třídy s 8palcovým displejem

Ačkoliv mají tablety svůj největší rozmach zřejmě za sebou, stále se s nimi setkáváme a přední výrobci každoročně několik modelů představí. Výjimku nepředstavuje ani Samsung. Skrze benchmark GFXBench tentokrát unikla zpráva o existenci tabletu s kódovým označením SM-T385, což je velmi blízké SM-T380, které nese model Galaxy Tab S3 z letošního roku. Je nasnadě, že půjde o příbuzného, který bude opět spadat do střední třídy.

Samsung SM-T385

Z benchmarku lze vyčíst, že se ve výbavě objeví procesor Snapdragon 435 s taktem 1,4 GHz, 2GB operační paměť nebo 16GB úložný prostor pro vaše data s možností rozšíření skrze paměťové karty. Samozřejmostí je nasazení sedmičkového Androidu. Nijak výrazně neoslní displej, který na osmipalcové úhlopříčce nabídne základní rozlišení 1 200 × 800 pixelů. Hlavní fotoaparát bude pořizovat 8megapixelové snímky, zatímco čelní kamerka bude 5megapixelová.

Spekuluje se, že představení by mohlo proběhnout na blížícím se veletrhu IFA 2017, který se koná zkraje září.

Zdroje: winfuture.de, gfxbench.com

Diskuze ke článku
Jozef Hirko
Jozef Hirko
Na chvilku som sa potesil, ked som si vsimol v hlavicke clanku zmienku o strednej triede...pokracoval som v citani az som sa dostal na parametre...a zistil som, ze aka to je stredna trieda...toto je absolutny lowend...Stredna trieda tabletov obsahuje aspon cip rady Snap 6xx a Full HD displej, 3GB Ram a 32GB interneho uloziska, co toto ani zdaleka nesplna...
Petr
Hm tak tohle má hodně směšný parametry, low end.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze