Co takhle PlayStation za top cenu? PS4 Pro teď stojí jen 5 290 Kč

Co takhle PlayStation za top cenu? PS4 Pro teď stojí jen 5 290 Kč
Fotografie: Mobil Pohotovost

Pokud si plánujete koupit herní konzoli nebo ji chcete pořídit dětem k Vánocům, máme pro vás super tip, jak nějakou tu tisícovku ušetřit. U Mobil Pohotovosti totiž mají v nabídce desítky kusů použitých konzolí, 100% funkčních, se zárukou a za bezva peníze.

PlayStation od Mobil Pohotovosti se vyplatí

Máte-li zájem si pořídit jedničku na trhu herních konzolí a plánujete si zahrát exkluzivní tituly, rozhodně sáhněte po PlayStationu. Jestliže ho chcete pořídit co možná nejvýhodněji a bez rizika, zvažte nákup použitého PlayStationu od Mobil Pohotovosti. Speciálně tady totiž veškerá vykoupená zařízení předem testují a do rukou dalších zákazníků míří pouze 100% funkční kusy. Navíc získáte i dodatečnou půlroční záruku, takže můžete zařízení v případě potřeby reklamovat úplně stejně, jako novou konzoli.

Absolutně nejvíce se nyní vyplatí PlayStation 4 Pro s 4K rozlišením a dvojnásobných výkonem oproti základní verzi PS4. Vlajkovku, na které si zahrajete tisíce různých her, světové tituly jako třeba Marvelova Spider-Mana, God of War nebo postapokalyptickou parádičku plnou zombíků Last of Us, koupíte za pouhých 5 290 Kč.

PlayStation

Nákup použitého PlayStationu od Mobil Pohotovosti je skvělou volbou. Za zlomkovou cenu získáte plně funkční zařízení s ovladačem a napájecím kabelem a užijete si naprosto stejně jedinečný herní zážitek, jako s konzolí novou. Jediný rozdíl je, že vám v kapse zůstane pár tisícovek navíc. To by šlo, ne?

Mrkněte na kompletní nabídku použitých PlayStationů a vyberte si ten pravý.

PlayStation