Chystaný Sony Xperia Tablet Z4 Ultra: 13 palců a Snapdragon 810

11

Japonské Sony je na poli tabletů vcelku aktivní. Nové spekulace však hovoří o tom, že by výrobce měl expandovat do segmentu velkých tabletů a mít v přípravě model Xperia Tablet Z4 Ultra s 12,97palcovým displejem a zcela nekompromisní hardwarovou výbavou.

S informacemi o údajném přístroji Xperii Tablet Z4 Ultra přišel čínský server Padnews.cn, který uveřejnil nejen zřejmou podobu velkého tabletu, ale také informace o jeho výbavě. Displej by měl narůst na 12,97 palce a nabídnout rozlišení 3 480 × 2 400 pixelů. Dechberoucí je pak hardwarová výbava, ve které by měl figurovat nový procesor Snapdragon 810 s taktem 2,86 GHz. Velmi překvapivě pak působí 6 GB RAM v sestavení 2×3 GB RAM, avšak zde je skeptický pohled na místě, neboť Android 5.0, který by měl být tablet osazen, si s takto velkou operační pamětí neporadí.

Sony Xperia Tablet Z4 Ultra

Mnohem důvěryhodněji pak již působí 64GB interní úložiště. Stejně tak 8megapixelový fotoaparát s možností záznamu 4K videa s plynulostí 30 snímků za vteřinu. V tomto případě také potěší údajná přítomnost HDMI konektoru na těle tabletu. Zde musíme zmínit, že vyobrazenou podobu je opět nutno brát s rezervou, neboť si na displeji lze všimnout ikonek telefonu a zpráv, které na takto velkém tabletu bude pravděpodobně chybět. Poslední známá informace stojící za zmínku se týká baterie. Ta by měla disponovat úctyhodnou kapacitou 12 100 mAh a měla by tak udržet obrovský tablet vcelku dlouho v pohotovosti.

Zdroje: padnews.cn, phonearena.com

Diskuze ke článku
neprihlaseny
zbytecne okraje nahore a dole, nic prevratneho :-(
adam
A za co bys to chtel drzet?
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
hmm 6GB ram, moj notas ma 4GB citim sa trapne :D keby tak ruobili aj Z4 tablet compact tak by sa dalo ale 13€ je vela :)
Kiwi
Děláte si srandu? Tohle je FAKE jako prase. Už jen kvůli tomu, že Snapdragon 810 bude mít max 2GHz... Ubohý, že jsem hoděj každou kachnu na kterou narazí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze