Chystaný Samsung Galaxy J3 (2017) uniká na prvním snímku

13

Jihokorejský Samsung už kuchtí další generace svých populárních řad a zcela dle očekávání se dostane i na oblíbenou sérii Galaxy J, jejíž modely spadají přibližně do střední třídy. Základ bude opět představovat varianta Galaxy J3 (2017).

Známý únikář @evleaks zveřejnil již také oficiální fotografii chystaného modelu a vzhled jistě nikoho nepřekvapí. Samsung v řadě J nepřistoupí k zásadní změně designu. Pro jeho oblibu k tomu totiž Samsung nemá důvod. Další informace se týkají výbavy, která by měla stát na procesoru Snapdragon 430 a 2GB operační paměti.

Připomeňte si: Recenze Samsung Galaxy J3 (2016) – A co detaily?

Samsung Galaxy J3 (2017)
Samsung Galaxy J3 (2017)

Současné spekulace zmiňují start s operačním systémem Android 6.0 Marshmallow. Samozřejmá je podpora LTE, a to včetně hovorů VoLTE. Prozatím není známé, kdy by se telefon mohl představit. Dedukovat bychom mohli z data na displeji telefonu, nicméně termín 1. prosince se zdá být velmi brzký, avšak nechme se překvapit.

Zdroje: twitter.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Alfonz
Tento telefon som uz niekde videl.....
Chuan Perverez
Nemá důvod k obměně ??? To je snůžka nesmyslů. Je to naprostá ukázka arogance vůči zákazníkům (čti retardům) který za aušus rádi zaplatí nemalé peníze. Samsung si dělá co chce a zákazníky neposlouchá vůbec. Ať si další takový model vrazí hluboko do rektálního otvoru spolu s nejlepším Note 7 a pádluje zpátky...
Martin
Android 6.0.1 klasika zase rok pozadu s update. A cenu to zvedne o 1,2k nebo i více.
Jirka
Jedna brečící ovečka jako jseš ty opravdu nikoho nezajímá :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze