Chystaný Honor 8: duální fotoaparát, až 128GB úložiště či USB-C

Na obzoru se objevuje další špičkově vybavený model spadající pod značku Honor. Model 8 by se měl ve své vrcholné verzi pochlubit až 128GB úložištěm, 4GB operační pamětí, 5,2palcovým displejem s Quad HD rozlišením nebo novým USB-C konektorem.

Značka Honor je nejen na českém trhu velmi oblíbená. Aktuálně si můžete pořídit například skvěle vybavený Honor 7 za cenu, která zdaleka nedosahuje deseti tisíc korun. Výrobce však již patrně kuchtí nástupce, neboť uniká takřka kompletní list specifikací Honoru 8. Půjde o skleněný telefon s kovovým rámem a 5,2palcovým displejem. Dle varianty dostanete Full HD nebo Quad HD rozlišení. Pod kapotou bude tepat výkonný procesor Kirin 955 s osmi jádry, přičemž k ruce bude mít 4GB operační paměť. Pro vaše data bude připraveno 32 GB, 64 GB nebo 128 GB prostoru, avšak vždy se budete moci spolehnout i na podporu paměťových karet.

Přečtěte si: Recenze Honor 7 – Nová mrštná štika

Honor 8
Pravděpodobná podoba Honoru 8

Pokud paměťovku oželíte, získáte možnost do telefonu umístit dvě nano SIM karty. S paměťovou kartou půjde využít jen jedna nano SIM karta. Na zadní straně bude operovat duální fotoaparát s 12 megapixely, na čelní straně najdete 8megapixelovou kamerku. Dále potěší přítomnost LTE, nového konektoru USB-C nebo infračerveného portu. Špatně to nevypadá ani s výdrží, baterie nabídne kapacitu 3 200 mAh. Představení se očekává 7. července a cena se má pohybovat od zhruba 9 000 Kč s daní za základní verzi, až po 12 000 Kč s daní za vrcholnou variantu.

Zdroje: weibo.com, fonearena.com