Chystá se LG Vu III: první spekulace o výbavě

4

Také jihokorejské LG má svou řadu tabletofonů, které spojuje označení Vu. Letos se chystá už třetí generace a výrobce opět vsadí na dotykový displej s méně obvyklým poměrem 4:3. Nyní unikají první informace o výbavě.

LG svůj poslední tabletofon, Optimus Vu II, představilo už loni a blíží se tak doba, kdy je čas pro příchod nástupce. Rovnou se sluší připomenout, že jihokorejský výrobce přestává u špičkových modelů používat označení Optimus a také se třetí generace bude jmenovat jednoduše Vu III. Budoucí král tabletofonů LG nabídne 5,2palcový displej s rozlišením 1280 x 960 pixelů a již zmíněným poměrem stran 4:3. Dále se hovoří o procesoru Qualcomm Snapdragon 800 o neznámém taktu. V případě fotoaparátu bychom se měli dočkat 13 megapixelů.

Předchozí dvě generace LG Optimus Vu

Zatímco předchozí dvě generace se prodávaly téměř výhradně na domácím trhu, u třetí generace se šance na globální dostupnost výrazným způsobem zvyšuje. Proč? Spekuluje se, že LG chystá představení modelu Vu III na evropském veletrhu IFA 2013. Jelikož se berlínský veletrh koná již za necelý měsíc, brzy se dozvíme, čím nás Vu III překvapí.

Zdroje: pocket-lint.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Milan Kutaj
Milan Kutaj
4:3 je fajn pomer strán, ale skôr pre tablet ako pre mobil ... a 5,2" displej s pomerom strán 4:3 je už úplný úlet, o užívateľskom komforte nemôže byť reč :/
Majek
To rozložení displeje 4:3 se mi hodně líbí, je to originální oproti dnešní jednotvárné konkurenci. Dokázal bych si ho představit u mě na stole, jen taková otázečka, kolik to bude mít na šířku? Přece jenom bych byl rád, kdybych to dokázal vzít do ruky a taky bych nerad měl prodřené kalhoty z toho jak je to široké...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze