Samsung Galaxy A32 5G se blíží. Zaujme inovovaným vzhledem

aktualizováno
5
Samsung Galaxy A32 5G se blíží. Zaujme inovovaným vzhledem
Fotografie: @OnLeaks
  • Podstatnou částí výbavy má být podpora sítí 5G
  • Fotoaparáty na zadní straně mají být umístěny každý samostatně

Aktualizováno 7. 1. 2020

Příchod Samsungu Galaxy A32 5G se zřejmě opět přiblížil. Naznačují to informace od mysmartprice.com. Model s označením SM-A326B / DS, za kterým se má s největší pravděpodobností skrývat Galaxy A32 5G, se krátce objevil na britské stránce podpory od Samsungu. To většinou naznačuje, že se premiéra daného produktu blíží. Nové informace o výbavě nicméně chybí, ze zveřejněného označení lze vyčíst pouze to, že novinka bude podporovat práci se dvěma SIM kartami.

Samsung Galaxy A32 5G

Původní informace z 1. 12. 2020

Začátkem příštího roku bychom mohli být svědky další dílčí změny vzhledu nových Samsungů. Naznačují to úniky renderů chystaného Samsungu Galaxy A32 od @OnLeaks. Na první pohled je patrné, že změna se dotkne především zadní strany. Výrobce by mohl zcela upustit od výrazných modulů fotoaparátů. Namísto toho bude každý ze čtyř fotoaparátů umístěn samostatně.

Samsung Galaxy A32

Na čelní straně je 6,5palcový Full HD+ displej, který má výřez ve tvaru písmena V, což je trošku paradoxní postup, neboť Samsung již nasazuje spíše průstřely. Na zadní straně má být 48megapixelový fotoaparát a například 2megapixelový portrétní snímač. Specifikace ostatních fotoaparátů nejsou zatím známé. Výhodou Galaxy A32 má být podpora sítí 5G, díky čemuž se z něj zřejmě stane nejdostupnější 5G mobil značky. K představení by mělo dojít zkraje roku 2021.

Diskuze ke článku
Lukáš Čech
Lukáš Čech
Naposledy upraveno: 1. 12. 2020 19:37
Zase to vypadá na plast - pardon, rádoby noblesní materiál - "sklo" smíchané s plastem. :-D Vzpomínám na časy u třeba A5 2016, 2017, A8 2018, kov a sklo, Samsung hodně zkouší.. Nejlepší je, jestli se potvrdí S21 záda z plastu, to chceš za 25 litrů.. Šaškárna, bude zapotřebí dát po letech sbohem řadě S..
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Naposledy upraveno: 1. 12. 2020 19:56
No prostě menší kopie LG Velvet ale LG vypadá líp.
Mandik Marvel
Mandik Marvel
LG velver nebo Samsung raději LG😀

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze