Bude mít Galaxy S9 čtečku otisků prstů opět na přední straně?

22
Bude mít Galaxy S9 čtečku otisků prstů opět na přední straně?
  • Nově objevený patent Samsungu z roku 2016 ukazuje možné umístění čtečky otisku prstů v chystaném Galaxy S9
  • Podle patentu by se mohla čtečka vrátit na přední stranu, avšak ne pod displej, nýbrž do výřezu ve stylu Essential Phonu

Budoucí vlajková loď Galaxy S9 od Samsungu je už nyní předmětem mnoha dohadů a spekulací, a to především co se čtečky otisků prstů týče. Všichni by určitě rádi viděli čtečku implementovanou již pod displejem, ale podle posledních patentů tomu tak být nemusí. Nově objevený patent Samsungu z roku 2016 totiž sice ukazuje čtečku na přední straně, ale není pod samotným displejem.

Samsung Galaxy S9 patent čtečka

Namísto toho sídlí v kruhovém výřezu nemálo podobném tomu z Essential Phonu, který jej má ovšem kvůli přední kameře v horní části displeje. Společně s tímto patentem máme tedy už tři varianty, jakými by se mohla čtečka v Galaxy S9 ubírat – bude skutečně pod displejem, na zádech, nebo v tomto výřezu na přední straně?

Zdroj: galaxyclub.nl, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Lukáš
No, narovinu můžeme říct, že Samsungu se čtečka do displeje dát nedaří a asi to opravdu potrvá rok až do Notu 9
Martin Both
Martin Both
Drahý samsungu na takovou čtečku není nikdo zvědaví stačí ji dát na zadní stranu více na střed. Pro mě použití je mi čtečka otisku k prdu mám trvale připojené Gear S3 a stačí zatlačit na domovské tlačítko a telefon je vždy otevřený.
Carda
Mě je jedno jak se s tím poperou hlavně ať je zase na přední straně :-)
verva
Potřebujeme vůbec něco jako čtečku otisků. Stejně získat otisk je velice snadné. Na telefonu tuto funkci vůbec nepoužívám a je to za mě jen další chyták na lidi. Určitě bych viděl důležitější směry vývoje na kterých je třeba zapracovat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze