Benq-Siemens E81: První fotky a informace

Z "dílny" Benq-Siemensu uniklo pár informací o chystaném modelu s označením E81. Je si velmi podobný s modelem C81, avšak navíc podporuje sítě třetí generace. V tomto článku vám přinášíme zatím dostupné informace a několik fotografií.

Servery Modopo.com a Mobil.cz upozornili na nový model Benq-Siemens s označením E81. Telefon by měl mít již integrovanou podporu sítí 3G.

Oproti Benq-Siemensu C81 nabídne navíc UMTS

Benq-Siemens E81 svým vzhledem připomíná již představený model C81, ale oproti němu má navrch především díky podpoře 3G. Videohovory si s ním však naplno neužijete, neboť druhý fotoaparát chybí. Displej disponuje rozlišěním 176 x 220 pixelů a zobrazí 262 tisíc barev. Samozřejmostí je MP3 přehrávač, který bude čerpat z rozšířitelné paměti telefonu, a to paměťovými kartami typu microSD. Integrovaný fotoaparát zvládne fotografie v rozlišení 1,3Mpx. Z organizačních funkcí se dočkáme kalendáře a hlasového záznamníku. Poznámky a plánovač budou však podle přeběžných informací chybět.

Podrobnější údaje však nejsou známy, neboť tento telefon nebyl ještě oficiálně představen. Je však jisté, že se jeho oficiálního představení v dohledné době dočkáme.

Další fotografie

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze