Asus Transformer Book Flip v prodeji, cena atakuje 20 tisíc Kč

O tom, že je konstrukce Lenovo Yoga velmi populární, není pochyb, a proto se ani není čemu divit, že ji začínají ostatní výrobci nepřímo kopírovat. Mezi ty patří i Asus se svými modely Transformer Book Flip, jenž jdou právě do prodeje.

Notebooky Asus Transformer Book Flip jsou notebooky, které lze snadným přetočením displeje používat jako tablet, tedy podobně jako u modelů Yoga. Od nynějška je navíc možné zakoupit 13,3" model, jenž nese označení TP300LA. V přístroji nalezneme procesor Intel Core i5-4210U architektury Haswell s integrovanou grafikou Intel HD 4400, kterému asistuje 8 GB operační paměti a 500GB pevný disk poslouží jako úložiště.

Asus Transformer Book Flip TP300

Displej o úhlopříčce 13,3 palců má rozlišení FullHD (1 920 × 1 080 pixelů), je samozřejmě dotykový a rozpozná až 10 dotyků najednou. Asus bude taktéž nabízet další varianty s procesory Core i3 a i7, ovšem bude na výběr i z variant s nižším rozlišením displeje, případně varianty s SSD diskem. Baterie o kapacitě 50 Wh udrží počítač při životě pěkných 7 hodin a všechno se vejde do těla o tloušťce pouhých 2,3 cm, hmotnost se přitom zastavila na 1,67 kg, což je poměrně pěkná hodnota. Tento model se začal v Microsoft Store prodávat od 799 amerických dolarů, což je v přepočtu 19 503 Kč s DPH.

Zdroje: liliputing.com, microsoftstore.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze