Asus PadFone - oficiální propagační video odhalí vše

Asus PadFone je bezesporu pozoruhodné zařízení, které v sobě kombinuje kompletní mobilní kancelář. Mobil, tablet a notebook v jednom - co více si přát. Nyní se jeho schopnosti rozhodl Asus ukázat na oficiálním propagačním videu.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Martin Straka

 

Včera jsme psali o tom jak je na tom toto zařízení s výdrží (až 17 hodin práce na WiFi) a jak zvládá náročné grafické hry. Dnes vypustil Asus oficiální propagační video, které ukazuje kompletní práci, ale hlavně specifikace tohoto hybridu.

Ve stručnosti si tak pojďme shrnout kompletní specifikace zařízení, které se skládá ze tří částí - mobil, tablet a dokovací stanice (plnohodnotná klávesnice, plnohodnotné porty a přídavná baterie).

Smartphone je srdcem a mozkem tohoto hybridu a je vybaven dual-core procesorem Qualcomm S4 s frekvencí 1,5GHz, 1 GB RAM, 4,3 palcovým Super AMOLED dotykovým displejem s rozlišením 960 x 540 pixelů QHD, 8 megapixelovým digitálním fotoaparátem , VGA webovou přední kamerou, 16 GB interní paměti a čtečkou paměťových karet microSD. Samotný mobilní telefon má pak tlouštku 9,2 mm.

ASUS

TIP: Na první dojmy naživo se můžete podívat na mobilenet.cz

Tablet pak má 10,1 palcový dotykový displej s rozlišením 1280 x 800, microUSB port, microHDMI výtup, GPS přijímač a přední webovou kameru s rozlišením 1,3 megapixelu.