Android 4.4 KitKat pro LG G2 dorazí do ČR do týdne (aktualizováno)

34

Aktualizace klíčových modelů na nejnovější Android 4.4 KitKat by měly být prioritní. Zatímco HTC a Samsung již mají splněno a Sony právě začalo, v případě LG čekáme. Model G2 by však měl být již v následujících týdnech aktualizován.

Aktualizováno 20. 3. 2014 - 15:45

České zastoupení LG nám potvrdilo, že na české kusy LG G2 dorazí aktualizace na Android 4.4 KitKat buď koncem tohoto nebo začátkem příštího týdne. Čekání se tedy opravdu blíží ke konci.

LG G2 byl představen již loni v létě s Androidem ve verzi 4.2 Jelly Bean. Na této verzi i nadále běží, což je u nejlepšího modelu výrobce poněkud zarážející. Po říjnovém představení Androidu 4.4 KitKat se nechalo LG slyšet, že svůj vlajkový model aktualizuje již v lednu. To se sice stalo, avšak jen v Jižní Koreji a následně v americké verzi pro operátora T-Mobile.

Nyní však uniká screenshot, který poukazuje na to, že by aktualizace měla začít také na poli mezinárodních verzí. Čekání by se tak konečně mohlo přiblížit ke konci a majitelé LG G2 by již brzy mohli instalovat nejnovější verzi systému od Googlu, která přináší třeba nový vzhled či lepší optimalizaci. Vylepšena by měla být také funkce KnockOn pro odemykání displeje bez tlačítek, tedy prostým poklepáním.

Zdroje: unwiredview.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jakub Šenk
Jakub Šenk
Něco nového o dostupnosti KitKatu pro LG L9 II náhodou nevíte, asi že?
appletractor
LG L9 II dostane aktualizaci na KitKat mezi dubnem a květnem.
JacoBee
Osobně jsem vlastníkem G2 a to ze mám 4.2.2. Me vůbec netrapi to sam ze preskocili 4.3. Na KitKat se Těšín nicméně spise očekávám/doufám update LG rozhraní snad opraví ten špatný zvuk u nahravani videi
LG Optimus G Pro
Neviete kedy dostane KitKat tento LG?ak vobec dostane?diky :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze