Alcatel neuhlídal své novinky. Známe 4 telefony, které se ukáží na IFA 2017

4
Alcatel neuhlídal své novinky. Známe 4 telefony, které se ukáží na IFA 2017
  • Jedná se o modely A3 Plus 3G, A3 Plus 4G, A7 XL a U5 HD
  • Lišit se budou zejména velikostí displejů – od 5 do 6 palců

Na blížícím se veletrhu IFA 2017 se ukáže také čínské TCL, respektive jeho značka Alcatel. Dle nejnovějšího úniku se dočkáme hned čtyř novinek. Tou vůbec největší bude Alcatel A7 XL s 6palcovým displejem. Bohužel půjde spíše o zařízení nižší třídy, což dokládá nasazení jen HD rozlišení. Poslední informace zmiňuje fotoaparát, kdy hlavní nabídne 12 megapixelů, zatímco čelní kamera bude mít 2 megapixely.

Alcatel A7 XL
Alcatel A7 XL

Další dvě novinky budou velice podobné, což dokládají názvy Alcatel A3 Plus 3G a A3 Plus 4G. Oba telefony budou disponovat 5,5palcovým HD displejem. Model s podporou pouze 3G sítí bude mít na zadní straně čtečku otisků prstů. Verzi 4G chybí, ale je tu malá naděje, že se objeví na přední straně.

Alcatel A3 3G a Alcatel A3 4G

Poslední novinkou bude Alcatel U5 HD s 5palcovým HD displejem. V jeho případě máme k dispozici rovněž jeden obrázek a bohužel minimum informací. Víme jen, že by měl mít blíže nespecifikovanou funkci pro selfies. Více se dozvíme v příštím týdnu, kdy veletrh IFA 2017 začíná. V Berlíně, kde akce probíhá, nebudeme samozřejmě chybět.

Alcatel U5 HD
Alcatel U5 HD

Zdroj: mobiltelefon.ru, gsmarena.com

Diskuze ke článku
marek
Alcatel U5 HD už je pár týdnů třena na ispace.cz, zatím ještě není skladem, ale parametry tam dávno jsou. Spíše se očekává představení řady IDOL 5.
Kedar
U A7 XL to vypadá jako že přední má 2 Mpx ale je to dual 12 Mpx + 2 Mpx
Michal
No tak tohle opravdu nejsou az tak novinky. Jak uz je tu uvedeno, U5 HD je znam dlouho, o A7 se taky neco psalo, i kdyz mel mit FHD displej, dualni fotak, 4000mAh baterii... A opravdu se ceka hlavne na IDOL 5, v USA uz je v prodeji verze IDOL 5S, pro Evropu zrejme bude predstavena podobna verze s kovovymi zady. Taky se spekuluje o vlajkove lodi IDOL 5 PRO. No jsem sam zvedavy. Zatim je to ale od Alcatelu zklamani. Po perfektnim IDOLU 4S jsou predstavovani uz jen spis predchudci nez nastupci lonskych modelu.
XXX
Bude určitě IDOL 5, Alcatel už to potvrdil na Facebooku!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze