Tarif se 7 GB dat, neomezeným voláním a SMS za 486 Kč už nepořídíte

aktualizováno
Tarif se 7 GB dat, neomezeným voláním a SMS za 486 Kč už nepořídíte
Fotografie: vodafone.cz
  • Nabídka je podmíněna 24měsíčním úvazkem
  • Výhodný tarif lze získat pouze po telefonu zanecháním čísla na stránkách operátora
  • Po pár hodinách byl tarif stažen z webu s tím, že šlo o limitovanou nabídku, kterou s ohledem na vyčerpání očekávaného počtu aktivací Vodafone již ukončil

Aktualizováno 13. 11. 2018 14:05 hod.

Vodafone na sociálních sítích na náš dotaz, proč došlo ke stažení tarifu z webu, odpověděl, že se jednalo o limitovanou nabídku, kterou s ohledem na vyčerpání očekávaného počtu aktivací ukončil.

Původní informace z 13. 11. 11:05 hod.

Vodafone přichází se zajímavou nabídkou pro všechny, kteří hledají tarif s neomezeným voláním, SMS do všech sítí a zároveň se nespokojí s pár set megabajty dat. Tarif Red Naplno 5 GB nyní Vodafone nabízí s 50% slevou za cenu 486 Kč měsíčně, což je nabídka, která jistě mnoho zákazníků zaujme.

Za necelých pět set korun zákazníci dostanou neomezené volání a SMS do všech mobilních i pevných sítí v ČR. Dále 5 GB dat v základu a 2 GB dat navíc, pokud si nainstalují chytrou aplikaci Můj Vodafone. K tarifu si rovněž mohou pořídit až 3 další datové SIM karty, u kterých lze nastavit takzvaný DataStrop. Nabídka je rovněž specifická tím, že ji lze získat pouze po telefonu. Na stránkách Vodafonu stačí zanechat číslo a následně se vám operátor ozve. Poslední důležitou informací je dvouletý úvazek, ke kterému se zájemci budou muset uvázat.

Stáhnout Můj Vodafone

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Pepa Pepa
Pepa Pepa
Nabídka víc než zajímavá, zajímalo by mě, jak to bude vypadat za ty 2 roky. To už asi taková sleva nebude
Carda
7 Gb je furt málo aspoň 15 by to chtělo cena je hezká ale je to z úvazkem chtělo by to i cenu bez úvazku i když je to kravina proč mám platit víc když nechci úvazek.
Řezňýk
Slyšel jsem, že se Kemrová zamknula na záchodě a odmítá vyjít ven.
PavelD
Jo, asi to byl krok správným směrem. Muselo se to okamžitě stáhnout a držet basu - kartel s ostatními.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze