4,75 mm tenký Vivo X5 Max bude mít 3,5mm jack

10

Vivo X5 Max bude oficiálně představen v průběhu prosince, ale už nyní unikají první informace. Je tak prakticky jasné, že se stane nejtenčím mobilem s tloušťkou 4,75 mm, zatímco Oppo R5 má 4,85 mm.

Vivo X5 Max

A zatímco již zmiňovaný Oppo vynechal z výbavy 3,5mm audio jack, Vivo ho do své výbavy zahrnulo, čímž se náležitě chlubí na jednom z prvních obrázků. Ani další prvky výbavy příliš nedělají kompromisy: FullHD displej s úhlopříčkou 5,5 palce, LTE, 13Mpx zadní a 5Mpx přední kamera, 2 GB RAM, LTE a osmijádrový procesor MediaTek. To vše poběží na Androidu 4.4 KitKat, ale je přislíben brzký update na 5.0 Lillipop.

Vivo X5 Max na snímcích z čínského telekomunikačního úřadu.

Vzhledem k tomu, že Vivo je čínská společnost, distribuce začne brzy po představení na tamním trhu. Ale možná to není poslední slovo tohoto výrobce, jak jsme psali už dříve, nejspíše chystá telefon, se kterým by mohl pokořit 4mm hranici.

Zdroje: phonearena.com, facebook.com, gizchina.com

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Dobrý Deň. Chcem sa spýtať redakcie, či neplánujete do webu navrhnúť funkciu výberu smartphone podľa vlastností. Napr. by si užívateľ zvolil konkrétny procesor a systém by vygeneroval vyhovujúce modely atd. Ďakujem
Michal
A ví se něco o baterce
king125kg
Kolík od sluchátok to vylomí a bude vymaľované!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze