20. ledna si koupíte OnePlus One i bez pozvánky

12

Je to již delší dobu, co byl do světa vypuštěn model OnePlus One, který válcoval konkurenci svojí výbavou za danou cenu. Telefon ale trpí jednou vadou, kterou je systém prodejů založený na pozvánkách. 20. ledna si však můžete telefon pořídit i bez pozvánky.

OnePlus One

TIP: OnePlus One dostává alfa ROM Androidu 5.0 Lolipop

Pokukujete po loňském „zázraku“ OnePlus One? Pravděpodobně jste se tak setkali s nepříjemností v podobě pozvánkového systému. Na 20. ledna si však společnost OnePlus připravila speciální akci, ve které si telefon můžete objednat i bez pozvánky. Pro Evropu bude nabídka otevřená od 20:00 do 22:00 našeho času a k dispozici bude jak 16GB bílá verze za 299 dolarů, tak i 64GB černá varianta za 349 dolarů. Přidejte si tedy do kalendáře upomínku a připravte se na možnost koupení tohoto „zabijáka vlajkových lodí“ bez potřeby shánět pozvánku.

Zdroje: oneplus.net, phonearena.com

Diskuze ke článku
Pepan
Flagship killer ;-). Někde se ušetřit muselo a tak se setřilo na chipsetu. Takže telefon z dobrým výkonem za výbornou cenu ale bez LTE. Ať to beru jak to beru, flagshipy předchozí generace (např LG G2) jsou lepší nabídka...
Míraa
Tomuhle se musím smát, když jsem si vybíral nový mobil, politika pozvánek mě natolik odradila, že jsem tento přístroj vůbec neuvažoval. Nyní po roce, si ho může koupit každý. Přičemž mobily jsou po roce často zastaralé přístroje do kterých nemá smysl investovat :)
blue.sun
Cha cha... chi chi... cho cho...
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
Už začínajú byť trápny s tými akciami bez pozvánok. + mobil je to dobrý o tom niet "prieku" ale LTE v našich končinách je nepoužiteľné.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze