InFocus New Tab F1: první tablet s Firefox OS dorazil k zákazníkům

Podle množících se „unboxing“ videí na zahraničních serverech se zdá, že první várka tabletů InFocus New Tab F1 s operačním systémem FireFox dorazila k šťastným zákazníkům. Pojďme se tedy podívat na to, jak tablet vypadá v reálu.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský



InFocus New Tab F1 je tablet vyrobený v dílnách Foxconnu a běží na operačním systému od Mozilly, samozřejmě na základně OS Firefox.

1-3

Tablet nabídne následující parametry: 10,1palcový IPS displej s rozlišením 1 280 x 800 pixelů. Pod kapotou tabletu přitom tiká čtyřjádrový procesor Allwinner A31 o taktu 1 GHz, který využívá architektury ARM Cortex-A7. Jako grafický čip pak slouží PowerVR SGX544MP2 a k plynulému chodu napomáhají ještě 2 GB paměti RAM.

1-3

Nechybí ani 16 GB místa pro uživatelova data či slot na microSD karty. K dispozici jsou také dva fotoaparáty – přední 2Mpix a zadní 5Mpix a baterie o kapacitě 7 000 mAh. Přístroj počítá také s podporou Wi-Fi 802.11b/g/n a Bluetooth. Jeho rozměry jsou následující: 266 mm × 170 mm × 9,7 mm.

25_1jp7coupy

Jak si můžete všimnout, okolo displeje jsou poměrně velké rámečky, což je poměrně škoda, neboť jinak tablet vypadá velmi kvalitně zpracován. Líbí se vám také?

Zdroj: enet.com