Známe ceny Galaxy Note 4 a Gear S na českém trhu: rozbijte prasátko

20

Na představení nového tabletofonu Galaxy Note 4 a hodinek Gear S na IFA 2014 vyvstala jedna otázka – kolik budou nová zařízení stát u nás? My máme nyní ceny k dispozici a rozhodně půjde o exkluzivní zařízení, která si nebude moct dovolit každý.

Do rukou se nám dostaly cenovky nového tabletofonu Samsung Galaxy Note 4 a chytrých hodinek Samsung Gear S. Note 4 již na svém představení vzbuzoval dojem, že půjde o drahé a exkluzivní zařízení. To se projevilo i na české ceně, která je vyšší, než jsme čekali. Za nový Note 4 totiž dáte 21 499 korun včetně DPH.

Samsung Galaxy Note 4 a hodinky Gear S

Samsung spolu s dalšími produkty představil i nové hodinky Samsung Gear S. Ty sice nabízejí špičkovou výbavu mezi chytrými hodinkami, ale jsou celkem velké a těžké. Tam však gigantismus nekončí, protože i cena hodinek se pohybuje ve sférách nejvyšších. S cenou 9 999 korun včetně DPH se jedná o ty nejdražší chytré hodinky, které jsou na trhu k dostání.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Honza
Tak to uz Samsung trochu prehani tohle :D
Tomáš Seidl
Tomáš Seidl
Note 4 za 21 499 korun včetně DPH. To snad ne!? Je to sice telefon se špičkovou výbavou,ale je to moc.Tolik přeci stojí Apple a né Samsung.A Gear S za 9 999 korun včetně DPH to už mi příjde jako "obrovský nesmysl"
Lakrak
hnus velebnosti... Jdu do G3!!!
Asterix
A ja zas do Huawei Ascend Mate 7!!! Až bude u nás no:-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze