Zláká vás chystaná Motorola Moto G 5G (2024) čistým vzhledem?

1
Zláká vás chystaná Motorola Moto G 5G (2024) čistým vzhledem?
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Nasazen bude duální fotoaparát
  • Objevit by se měl i 3,5mm jack a USB-C

Výrobci připravují spoustu novinek pro rok 2024 a jednou z prvních bude Motorola Moto G 5G (2024), jejíž podoba unikla skrze mysmartprice.com. Spatřit tak můžeme zařízení v konzervativní černé variantě s matnou povrchovou úpravou a sázkou na oblé linie, které se dokonce promítly i do modulu zadních fotoaparátů, který vystupuje mírně nad okolní povrch.

Motorola Moto G 5G (2024)

Prozrazeny byly rozměry 164,4 × 74,9 × 8,2 mm, tudíž nepůjde o vyloženě přerostlé zařízení. O displeji prozatím nic nevíme, ale lze odhadovat, že jeho úhlopříčka se bude pohybovat kolem 6,5". Po pravé straně jsou standardní tlačítka, předpokládá se, že do odemykacího bude umístěna i čtečka otisků prstů. Je proto pravděpodobnější, že zmíněný displej bude spíše typu IPS. Spodní hrana je místem, kde se mají nacházet konektory a v případě Motoroly Moto G 5G (2024) se má jednat nejen o USB-C, ale také o 3,5mm jack.

Ohledně další výbavy toho v podstatě mnoho nevíme. Na zádech lze spatřit duální fotoaparát, kdy hlavní snímač doprovodí buď ultraširokoúhlý objektiv, nebo makro snímač. V každém případě nebude scházet přisvětlení ve formě LED.

V tuto chvíli nejsou známé další informace ohledně výbavy. Jen je nasnadě, že telefon zamíří spíše do střední třídy, kde již dle názvu nebude chybět podpora 5G. Jisté není ani datum představení, ale jelikož nejde o zcela stěžejní model výrobce, může se tak stát vcelku nenápadně každým dnem.