Zarytý fanoušek Applu přechází k Samsungu, ukazuje nová reklama

21
Zarytý fanoušek Applu přechází k Samsungu, ukazuje nová reklama
  • Nová reklama Samsungu ukazuje cestu fanouška Applu k Samsungu
  • Nakonec je spokojený s novým Galaxy Note8

Jihokorejský Samsung zveřejnil novou reklamu, ve které své telefony opět srovnává s produkty Applu. Minutová reklama je příběhem mladého muže, který dlouhá léta důvěřoval a používal telefony od Applu. Příběh začíná v roce 2007, kdy si kupuje vůbec první Apple iPhone. Léta dále běží a náš hlavní protagonista naráží na drobné či větší trable s iPhonem. Zpočátku například na nedostatek prostoru pro ukládání dat, což mu znemožní pořízení fotografie.

Apple iPhone

Po několika letech si pořídí novější iPhone a současně potká i svou budoucí přítelkyni, která naopak používá telefony Samsung, konkrétně řadu Galaxy Note s dotykovým stylusem S Pen. Příběh dále pokračuje a je naráženo na pozdní nasazení zvýšené odolnosti u iPhonů. Náš hrdina tak svůj iPhone suší v misce s rýží. Později Samsung vyzdvihuje 3,5mm jack, zatímco u iPhonů je již u drátových sluchátek potřeba nepříliš praktická redukce. Celý příběh končí tím, že hlavní protagonista opustí Apple a obdrží Samsung Galaxy Note8.

Zdroj: androidcommunity.com

Diskuze ke článku
HeXXX
Prostě koulervoucí :D Zahazuji iPhone a běžím si pro Samsunga :D
Peter
Dobré. Pobavilo. Vcelku chápem a súhlasím. Používam iOS a aj android, ale reklama je skôr o HW, ako o SW.
haha
šupa reklama tohle se mi libi :D
Martin Both
Martin Both
Reklama pobavila uvidíme jestli jim to pomůže :-D Nejvíc mě rozsekal frajer v čase 0:52, který má trendy účes dle nového iPhonu X.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze