Yi Technology přináší na český trh inteligentní kamery

1

Na českém trhu se objevuje společnost Yi Technology, která se zaměřuje na dnes tolik oblíbené outdoorové kamery či kamery do automobilů. Za společností stojí ambiciózní výrobce Xiaomi. Produkty společnosti budou na českém trhu k dispozici pod hlavičkou Lion Mobile.

„Yi Technology má za sebou jednoho z nejznámějších světových producentů mobilních telefonů a druhý nejhodnotnější start-up světa, společnost Xiaomi. Na celém světě už mají kamery Yi skoro 4 milióny uživatelů. V České republice ale dosud nebyla tato technologie oficiálně přítomna, proto jsme rádi, že se podařilo dotáhnout do konce její oficiální vstup na náš trh“, říká Jiří Opletal, obchodní ředitel společnosti Lion Mobile, která bude kamery Yi v ČR distribuovat.

Yi Technology - tisková konference

Zatímco dosud byly v ČR k dispozici jen čínské verze kamer, Yi Technology nyní ve spolupráci s Lion Mobile kamery plně lokalizoval do češtiny včetně hlasového ovládání a je připraven poskytovat k nim i plnou uživatelskou podporu a záruku. Oproti „šedému“ dovozu budou mít uživatelé k dispozici produkt s plnou technickou podporou, autorizovaným servisem, kompletně lokalizovaný do českého jazyka (bez čínštiny a čínských znaků v ovládání), získají jistotu, že nedostanou padělek a produkt je upraven tak, aby se plně shodoval s evropskou legislativou.

Vlajkovou lodí Yi Technology je nyní akční kamera Yi Action kamera s funkcí 2K rozlišení záznamu a rychlostí nahrávání až 240 FPS v režimu slow-motion. Ta je nabízena v široké škále příslušenství k nejrůznějším druhům akčního použitím, například při potápění, lyžování, cyklistice a dalších sportech.

Yi Action Camera
Yi Action Camera

„Akční kameru Yi jsem měl možnost testovat přímo během závodů v Liptovském Mikuláši a mohu ji doporučit všem, kteří hledají kvalitní sportovní záznamy, ať už pro zachycení svých zážitků, nebo jako profesionální tréninkovou pomůcku“, potvrzuje Lukáš Rohan, mistr světa ve vodním slalomu v kategorii do 23 let.

V nabídce je také výrobek Yi Dash, což je kamera do automobilů. Ta se může pochlubit stabilním výkonem za každého počasí společně s bonusovou a velmi praktickou funkcí ADAS (Advanced Driver Assistance System) pro zvýšení bezpečnosti řízení a varování v případě například mikrospánku nebo nebezpečí čelního střetu.

Yi Dash Camera
Yi Dash Camera

Třetím důležitým produktem rodiny Yi je domácí IP kamera, která má za úkol nejen chránit bezpečnost zákazníkovy domácnosti, ale lze ji použít například i k usnadnění péče o děti. Ta nyní přichází i ve vylepšené verzi IP Home kamera 2, která dokáže sledovat chování uživatele, slouží jako „Skype“, dětská chůvička či fotopast.

Během úvodní tiskové konference Yi Technology a Lion Mobile byla v evropské „předpremiéře“ představena nová akční kamera Yi Action II 4K, která se řadí k nejlepším výrobkům své kategorie. „Kamera 4K nabídne uživatelům špičkovou kvalitu za velmi přijatelnou cenu, bližší detaily k distribuci v České republice zveřejníme v nejbližší době,“ slibuje Jiří Opletal.

Yi Action Camera 2
Yi Action Camera 2

Již nyní dostupné akční kamery lze zakoupit buď v e-shopu na adrese yistyle.cz nebo v mnoha známých prodejnách s elektrem. „Jsem přesvědčen, že cena nakupující velmi mile překvapí, akční kameru lze pořídit za 2 499 korun, kameru do auta za 2 499 korun a IP kameru za 1 199 korun či v novější verzi IP kamera 2 za 2 499 korun,“ dodává J. Opletal.

Zdroj: Tisková zpráva Yi Technolgy a Lion Mobile

Diskuze ke článku
Pepik
Tak jsem zvědav jak se čeština bude lišit oproti verze z MIUIOS.CZ, která je už dávno na jejich foru.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze