Podívejte se na připravované Xiaomi Redmi 6 Pro

aktualizováno
8
Podívejte se na připravované Xiaomi Redmi 6 Pro
  • Tajné zařízení Xiaomi s displejem a výřezem by mohlo být Redmi 6 Pro
  • Vylepšená nižší střední třída má mít procesor Helio P60
  • Displej by měl mít 5,84 palce

Aktualizováno 21. 6. 2018

Xiaomi Redmi 6 Pro již klepe na dveře. Důkazem budiž únik hned několika oficiálních obrázků, na nichž můžeme chystanou novinku vidět v různých barevných variantách. Patrný je rovněž výřez v displeji.

Xiaomi Redmi 6 Pro

Původní informace z 15. 6. 2018

Čínské Xiaomi tento týden představilo novinky Redmi 6 a Redmi 6A, které tvoří základ nabídky výrobce. Dle posledních informací se však zdá, že nabídka nové řady ještě není kompletní a doplní ji Redmi 6 Pro. V jeho případě už by měl přijít ke slovu displej s výřezem o úhlopříčce 5,84 palce a Full HD+ rozlišením. Pod kapotou se má nacházet výkonnější procesor Helio P60 od MediaTeku. Co se týče pamětí, velké hody nečekejte. Hovoří se o kombinaci 2GB RAM a 16GB paměti a dále o 3GB RAM a 32GB úložišti.

Zadní strana má být domovem nejen čtečky otisků prstů, ale i duálního fotoaparátu s 12 a 5 megapixely. Vřadě Redmi již nepřekvapí, ale tradičně potěší slušná baterie s kapacitou 4 000 mAh. Prozatím nepadl termín možného představení, avšak Xiaomi zřejmě dlouho váhat nebude.

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je společnost Witty Trade s.r.o. provozující webové stránky Xiaomi-Czech.cz.
Diskuze ke článku
Jab
Ten Notch má velký smysl, když jsou všude okolo rámečky široké jak Dunaj. :)
Koli9
Podle všeho nema mít USB C. Zase. Fakt by me zajímalo, kdy ti inženýři z Xiaomi se přestanou bránit novemu konektoru. Je rok 2018, USB C bylo představeno před 3 roky a ti blbci ho tam porad nechteji dat, kdežto v řadě Mi ho maji už nakou dobu, ale v Redmi a Redmi Note furt ne. Timto tenhle telefon u me ztratil zájem. Bohužel.
Alex
Já se třeba osobně hodně teším na Honor 7A, co píšou v zahraničí, tak to bude hodně velká pecka.
Ondra
To bude. Také to mám načtené a má super procák i foťák.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze