Xiaomi prodalo 15 miliónů kusů modelu Mi2

8

Čínskému Xiaomi se v posledních letech daří. Z domácí trhu dobývá i ty evropské a potvrzuje to prodanými telefony. Dalšího úspěchu dosáhl jeho starší model Mi2, který oslavil 15 miliónů prodaných kusů.

Výrobce se prvně chlubil již loni v září, kdy oznámil, že se modelů řady Mi2 prodalo 10 miliónů kusů. Již to byl velký úspěch. Jedná se totiž o kompaktní telefon se 4,3palcovým displejem či 8megapixelovým fotoaparátem a dobrou hardwarovou výbavou. Ačkoliv se již prodává i nástupce Mi3, starší model dál zažívá úspěch. Nyní překonal metu 15 miliónů prodaných kusů.

TIP! Recenze Xiaomi Mi2S – Olympijské zlato z Číny

Xiaomi Mi2A a Mi2S

V této souvislosti se Xiaomi odměnilo svým zákazníkům. Na domácím trhu snížilo cenu modelu Mi2S ve variantě 16 GB na pouhých 210 dolarů, což by v přepočtu vycházelo na 4 200 Kč. Varianta s 32GB úložištěm se slevy nedočkala.

Zdroje: talkandroid.com

Diskuze ke článku
anonym
4200 kč na domácím trhu.U nás mi2s 9000 kč za šedivku s pochybnou zárukou.Než podporovat takovou zlodějnu, tak si radši připlatím 2000 kč a vezmu mnohem výkonnější LG G2 českou distribuci.
mikis
Osobně si myslím, že v žádných :-). Navíc na to že Čína je trh s miliardou potencionálních zákazníku mi to číslo u prodaných kusů přijde hodně nízké, nemají se čím moc chlubit.
yennek
Mi2S budem mat uz skoro rok a zacal som chapat APPLE fanatizmus. Budem menit az za Mi3. Dokonaly telefon s najlepsi androidom (MIUI) pod slnkom pre mna
.
yennek
Kupoval som ho rovno z ciny (290€) a ziaden problem. Raz som pisal kvoli niecomu na podporu XIAOMI a komunikovali so mnou po cesky :) Spokojnost najvascia.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze