Xiaomi Mi A3 Lite se blíží. Bude mít AMOLED displej a Snapdragon 665

9
Xiaomi Mi A3 Lite se blíží. Bude mít AMOLED displej a Snapdragon 665
  • Telefon bude dostupný v modré, černé a bílé variantě
  • AMOLED displej bude mít přibližně 6palcovou úhlopříčku
  • Na zadní straně bude sestava tří fotoaparátů
  • K představení dojde 17. července

I v letošním roce se ze strany Xiaomi setkáme se smartphonem nabízejícím Android One. Půjde o nástupce současného Xiaomi Mi A2, tedy o model Mi A3. Serveru gsmarena.com se podařilo získat fotografie prodejního balení i samotného telefonu, ze kterých lze mnohé vyčíst. V prvé řadě je telefon až nápadně podobný nedávno představenému Xiaomi CC9e, avšak výbava má být přeci jen lepší. Chystaná novinka bude nabízena v černé, modré a bílé barevné variantě. AMOLED displej naroste na 6,08 palce a poskytne Full HD+ rozlišení. Přímo do displeje bude integrována také čtečka otisků prstů. O výkon se má starat procesor Snapdragon 665, který je postaven na 11nm technologii a byl představen letos na jaře.

Xiaomi Mi A3

V další výbavě se objevují hned tři zadní fotoaparáty. Hlavní snímač bude 48megapixelový a víme také o druhé kamerce, která bude ultraširokoúhlá. Novinka slibuje také slušnou výdrž, díky baterii s kapacitou 4 030 mAh. Chybět nebude ani podpora rychlého nabíjení.

Na oficiálním twitterovém profilu Xiaomi se objevilo několik lákadel na nový model Mi A3. Novinka má být bezpečnější, svižnější a nabídnout i lepší výdrž. Nakonec zde máme cennou informaci o termínu představení. Dle španělského zastoupení Xiaomi se Mi A3 představí již 17. července.

Diskuze ke článku
René
Jestli nebude mít NFC, tak zase nic.
LDP
Len škoda, že to nie je Mi9SE s čistým Androidom. Len kvôli tomuto zbožnému prianiu odkladám nákup 9SE.
Eedx
Doufam, ze uz bude mit USB-C.
David Holman
David Holman
Doufám, že nepřeroste přes 15cm.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze