WhatsApp pomalu míří na tablety. Musíte mít další účet a být beta tester

5
WhatsApp pomalu míří na tablety. Musíte mít další účet a být beta tester
  • WhatsApp připravuje speciální verzi své aplikace pro tablety
  • V současnosti ji lze stáhnout v rámci beta testování

WhatsApp prozatím nemá speciálně upravenou aplikaci pro použití na tabletech. Na tomto stavu by se však v dohledné době mělo mnohé změnit. Podle nejnovější informace je verze aplikace WhatsApp pro tablety ke stažení z obchodu Google Play, což je vůbec poprvé. Je však nutné, abyste byli nahlášení do programu beta testování. V opačném případě vám daná verze nebude nabídnuta. Samotná aplikace je navíc ještě chudá a neobsahuje všechny funkce, které můžete znát z klasické mobilní verze.

V případě, že byste beta verzi chtěli vyzkoušet, musíte mít po ruce tablet se slotem pro SIM kartu. V tabletech disponující pouze Wi-Fi konektivitou nebude aplikace fungovat. Současně nesmíte zapomenout, že budete potřebovat sekundární účet. Nelze totiž používat v mobilním telefonu a tabletu WhatsApp pod jedním účtem současně.

Stáhnout WhatsApp Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Mirek
A jsou normální? Viber, messeneger, iMessage a snad všechny zbývající messengery tablety a i iPady už umí několik let. Dělají si srandu? To snad není možný.
Majo
Verzia pre tablet nie je nutna, stacilo by, keby to fungovali na viacerych zariadeniach pod jednym uctom.
Frenky
Asi jsem natvrdlej ale co je na tom tak zvlastniho? Pouzivam WA na tabletech uz roky
Makymak
WA používáme na tabletech naprosto bez problémů, vše funguje jako na mobilu. Jen se nesmíte spoléhat na GP ale stahovat jinde...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze