Vyhrajte špičkově vybavený Asus ZenFone 2 se 4 GB RAM

1

S mobilenet.cz můžete kromě zajímavého čtení soutěžit také o špičkové produkty, aktuálně konkrétně o nekompromisní Asus ZenFone 2 v konfiguraci se 4 GB paměti RAM. Rovněž zaujme také 5,5palcovým FullHD IPS displejem, procesorem Intel Atom Z3580 nebo kompletní konektivitou v čele s LTE a NFC. Zkuste svoje štěstí!

ASUS ZenFone 2

Léto je v plném proudu a čím si zlepšit náladu více, než soutěží s mobilenet.cz! Ve spolupráci se společností Asus si můžete zasoutěžit o špičkový ZenFone 2, který se stane vašim nejvěrnějším společníkem za jakékoliv situace. Luxusní design ruku v ruce s nekompromisní výbavou dělají z Asusu ZenFone 2 toho pravého zabijáka aktuálních TOP smartphonů, tak směle do boje – kořist je opravdu lákavá!

Asus ZenFone 2 – hlavní přednosti

  • 5,5palcový IPS displej s rozlišením 1 920 × 1 080 pixelů
  • 13Mpx fotoaparát se světelností f/2.0
  • čtyřjádrový procesor Intel Atom Z3580 s taktem 2,3 GHz
  • plná konektivita v čele s LTE a NFC
  • operační systémem Android 5.0 Lollipop
  • nadstandardní baterie s kapacitou 3 000 mAh
ASUS ZenFone 2

Jak na to?

Níže naleznete tři soutěžní otázky. Nejsou lehké, pravda, trochu pátrání však za výhru určitě stojí. U každé ze soutěžní otázky je správná pouze jedna možnost, inspiraci můžete hledat kupříkladu v naší recenzi. Ze soutěžících, kteří správně odpoví všechny připravené otázky, vybereme jednoho výherce. Aby se vaše šance na výhru ještě zvýšila, můžete jít štěstí naprosit tím, že budete sledovat mobilenet.cz a společnost Asus na některých sociálních sítích. A ideálně na všech. Pokud se tedy stanete nebo dokonce už jste fanouškem mobilenet.cz a Asusu na některé ze sociálních sítí, zaznamenejte svůj nick na dané sociální síti níže, abychom mohli později ověřit, že jste skutečně fanouškem. Za každou takto vyplněnou sociální síť vás zařadíme do slosování ještě jednou. V ideálním případě se tak můžete zařadit do slosování až 10× (1× standardní účast a až 9× za sociální sítě) a výrazně tak zvýšit svou šanci na výhru.

V případě mobilenet.cz nás můžete sledovat na Facebooku, Twitteru, Google+ , Instagramu a YouTube! Společnost Asus poté na Facebooku Asus Czech & Slovakia, Facebooku Asus Republic of Gamers CZ, YouTube a Instagramu .

Soutěž probíhá od 10. 8. 2015 00:01 do 16. 8. 2015 23:59. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázky