Volání zdarma v Tesco Mobile je možné aktivovat do konce roku

5

Speciální akci virtuálního operátora Tesco Mobile, kdy můžete spolu v kombinaci s kartou Clubcard volat a posílat SMS v domácí síti zcela zdarma, můžete využít ještě do konce letošního roku. Poté již aktivace nebude možná. Dvojnásobný kredit však zůstává.

Tesco Mobile ČR

Tesco Mobile patří mezi naše největší virtuální operátory a v současnosti jíž služby poskytuje více než 200 tisícům uživatelů. Pro operátor nabízí speciální akci volání a SMSkování v síti zcela zdarma. Nutností je však vlastnit kartu Clubcard. Tuto výhodu lze aktivovat až do konce roku 2014. Od ledna 2015 budou moci výhodu využívat již jen stávající uživatelé, kteří si službu aktivovali dříve.

„Extra výhodnou nabídku, kterou jsme zpočátku zamýšleli jako časově omezenou, jsme se rozhodli pro naše zákazníky zachovat jakožto odměnu za důvěru, kterou nám projevují. Proto i příští rok budou moct volat a SMSkovat za jedny z nejnižších cen na trhu. Zároveň bychom ale dali rádi šanci i ostatním, kteří zvažují změnu či hledají možnost výhodného volání a významnou úsporu v rodinných rozpočtech,“ uvádí Lada Franková, marketingová manažerka Tesco Mobile k tomu, co vedlo k vytvoření pomyslného věrnostního klubu.

I nadále zůstává v platnosti dvojnásobný kredit navíc při dobití, který se také pojí s kartou Clubcard . I v roce 2015 se tak při dobití dostanete na ceny 1,25 Kč/minutu v případě volání do ostatních sítí a případně 0,75 Kč/SMS. Aktualizováno: Tesco Mobile vydal upřesňující zpráva, která uvádí, že dvojnásobný kredit bude v roce 2015 dostupný pouze pro ty, kteří si SIM kartu pořídí ještě v tomto roce. Na příští rok chystá Tesco Mobile údajně nové nabídky, o kterých však zatím mlčí.

Zdroj: TZ Tesco Mobile

Diskuze ke článku
Jiří Borsuk Zábranský
Jiří Borsuk Zábranský
Dobry tah k navyseni prodeje a poctu aktivaci, po novem roce vyhlasi ze volani zdarma v siti rozsiruji i pro nove zakazniky.
thegrid
Jsem ze zprávy trochu zmatený. Takže volání zdarma do vlastní sítě po dobití 200kč mi na měsíc zůstává pokud jsem stávající zákazník nebo volání zdarma už nebude vůbec?
Jirka1or
Příjemné zjištění !!! SIMky Tesco podporují tzv. GSM Banking - nebo též Mobil Banka (aplikaci SIM Tolkit)...Ale to nejpodstatnější je, že si TESCOmobil za odesílání příkazových zpráv (ovládání účtu), neůčtuje nic - tedy zdarma, vždy!!! Běžně je tato služba zpoplatěna jako cena SMSky !!!
mates
I kdyz ma tesco mobile uz nabidku novou, pry se da jeste poridit stara simka s dvojnasobnym kreditem. Je to pravda? A kde? Ja vim, ze to resim docela pozde, ale ono to vychazi ze vsech tarifu nejlip a ta nabidka plati jeste do konce tohohle roku, tak proc to nevyuzit...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze