Vodafone zvyšuje datový limit u Připojení bez kabelu Naplno

8
Vodafone zvyšuje datový limit u Připojení bez kabelu Naplno
  • Připojení na cesty či vaší chalupu Vodafone vylepší
  • V tarifu Připojení bez kabelu Naplno nově nabízí 60GB datový limit

Vodafone navazuje na představení nových tarifů Red Naplno a zdvojnásobuje objem dat i u svého přenosného internetového připojení pro domácnosti. Nový tarif Připojení bez kabelu Naplno poskytuje zákazníkům datový objem 60 GB, který si mohou vzít kamkoliv s sebou. Novinka bude stát stejně jako její předchůdce 449 Kč měsíčně.

„Naše původní služba Připojení bez kabelu, kterou jsme před třemi lety nabídli zákazníkům, zaznamenala ohromný úspěch, a i proto jsme se rozhodli, že vzhledem k zvyšování datových nároků uživatelů a v souladu s našimi novými tarify dopřejeme našim zákazníkům dvojnásobek dat i na doma,“ říká Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky ve Vodafonu, a dodává: „Připojení bez kabelu Naplno se od původního řešení liší nejen dvojnásobkem dat, ale také novými doplňkovými službami po vyčerpání základního datového objemu. Věřím, že zákazníci ocení vylepšenou službu za stávající cenu.“

Noví zákazníci, kteří si Připojení bez kabelu Naplno pořídí od 12. června, získají základní objem dat 60 GB. Po jeho vyčerpání poběží internet dále plnou rychlostí a datový objem bude automaticky navyšován po 5 GB za cenu 49 Kč. Díky nové službě Data Limit, která bude k dispozici v samoobsluze Můj Vodafone, budou mít zákazníci kontrolu nad svou datovou spotřebou a budou si moci nastavit a měnit maximální počet automatických dokupů dat. V případě, že zákazník nebude chtít další data, může přes Data Limit minimalizovat počet dokupů na nulu. Tato a jiné doplňkové služby budou k dispozici až od září 2017, do té doby se zákazníkům po vyčerpání 60 GB pouze zpomalí rychlost připojení na 256 kbit/s.

Zákazníci, kteří mají stávající službu Připojení bez kabelu+, budou mít v rámci letní promo akce automaticky navýšený datový objem z 30 GB na 60 GB za stávajících podmínek tarifu. Po skončení promoakce v září 2017 budou zákazníci bezplatně převedeni na nový tarif Připojení bez kabelu Naplno, kde za stejnou cenu dostanou dvojnásobek dat jako standardní nabídku. Pokud zákazníci nebudou souhlasit se změnou tarifu, mohou od smlouvy odstoupit standardní cestou bez sankcí.

Uživatelé služby Připojení bez kabelu dostanou v rámci letní promoakce také dvojnásobný datový objem 60 GB se stávající rychlostí 4 / 2 Mbit/s. Po skončení akce budou mít možnost přejít na novou službu Připojení bez kabelu Naplno nebo se vrátí k původnímu nastavení služby Připojení bez kabelu s 30 GB.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Lukáš
Ale data u hlasových tarifů škrtí jak to jde. Teď mi končí tarif a chci ho poupravit. Minimálně tři gigabyty, plus nějaké volné minuty a sms, řekněme sto. Už jsem měl dva hovory s operátorem a to co z něj leze za nabídky mi hlava nebere. Nejvíce směšné je, že to příjde divné i paní na lince a pomalu se sama diví tomu co mi nabízí :-) nebo jsou možnosti, ovšem za nehorázné ceny. Nabízejí slevy na telefon a další nesmysly, ale tarif kloudný poskládat neumí. Končím se všemi snahami a celá rodina jdem pod firemní tarif. Nechtěl jsem, ale klasické nabídky mě doslova uráží.
Jan
Souhlasím
taky jsem od nich přešel s celou rodinou( a to jsem chtěl jen prodloužení stávající smlouvy) ale jejich nová nabídka 2x dražší než ta před 2 lety.
Nadávají na firemní operátory a sami jim zákazníky nahání.
Mirda Em
Nema tam byt 8/4. Tak to je ted.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze