Vodafone představil nové datové tarify s FUP 4 GB a 10 GB

1

Vodafone nově obohacuje portfolio svých datových tarifů o tarify s objemem dat 4 GB a 10 GB. Zároveň zavádí možnost dokoupit objem dat i pro týdenní tarif a celkově zvýhodňuje podmínky navýšení objemu dat. Dokoupený objem jednotek se bude nově k původním nedočerpaným jednotkám přičítat.

Nově je u Vodafonu možné nastavit si automatické navýšení objemu dat (FUP) po vyčerpání objemu původního tarifu. Služba je určena pro zákazníky, kteří upřednostňují využívání datového připojení bez omezení rychlosti. Náklady lze, kromě průběžných SMS notifikací o čerpání, kontrolovat i pomocí služby Flexistrop či Flexilimit.

Nové tarify s vyšším FUP:

  • 4 GB – od 399 Kč
  • 10 GB – od 750 Kč
  • Výše uvedené ceny platí pro ty zákazníky, kteří si tyto tarify pořídí na druhé datové SIM, přičemž jejich primární hlasová SIM využívá Speciální edici Tarifů na míru
  • K oběma těmto tarifům bude možné dokoupit 1 GB dat za 200 Kč
  • Tyto tarify bude možné aktivovat od 7. června

Vodafone logo

Nové tarify budou potřeba především v boji proti konkurenci, která nabízí taktéž velmi zajímavé datové tarify. Nejvyšší tarif T-Mobilu, Internet na cesty Premium, sice můžete zakoupit pouze v balíčku s hlasovým tarifem, nabízí však cenu od 699 Kč měsíčně a především mnohem vyšší FUP limit, který činí 30 GB. Hned za ním pak jde tarif Internet na cesty Standard, který při ceně 249 Kč měsíčně nabízí FUP už jen 3 GB, opět pouze s hlasovým tarifem. Máte-li tedy hlasový tarif u T-Mobile, je nabídka výhodnější v porovnání s tarifem Připojení pro notebook super se 4 GB od Vodafonu. O2 má ve své nabídce tarif Mobilní internetu Pro s FUP limitem 10 GB za cenu 750 Kč měsíčně. Narozdíl od T-Mobilu není pořízení podmíněno hlasovým tarifem. Cena je navíc nižší než u Vodafonu. Druhý nejvyšší tarif u O2, Mobilní internet Standard s 2 GB FUP a cenou 500 Kč měsíčně už se rozhodně tolik nevyplatí. Přehled cen naleznete v tabulce níže (nové tarify Vodafone se srovnávají se dvěma nejvyššími tarify u konkurenčních operátorů).

Vodafone T-Mobile O2
Tarif 1 (cena/FUP) 532 Kč / 4 GB 249 Kč / 3 GB 500 Kč / 2 GB
Tarif 2 (cena/FUP) 1000 Kč / 10 GB 699 Kč / 30 GB 750 Kč / 10 GB

Vodafone dále u svých nových tarifů zvýhodňuje podmínky pro dokup dodatečných dat. Zatímco doteď dokoupený objem dat z technických důvodů smazal nevyčerpané jednotky, nyní se dokoupený objem dat k původním jednotkám přičte.

Tento princip platí u následujících tarifů:

Internet v mobilu

Dokoupení dodatečného objemu dat je nově možné i k týdennímu tarifu.

Internet v tabletu

SIM kartu s datovým tarifem nemusíte požívat pouze v tabletu, ale klidně i ve svém mobilním telefonu.

Internet v notebooku

SIM kartu s datovým tarifem nemusíte požívat pouze v notebooku, ale klidně i ve svém mobilním telefonu či tabletu.

Zdroje: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
václav D
zde na kalkulačce mobilních tarifů si může každý spočítat o kolik platíme více než v DE.
Na levé straně filtrem je třeba zadat Flatrate im alle netze tj. neomezené telefonování a vybrat požadovanou výši dat datenvolumen. pak lze rozkliknout detail jednotlivých tarifů.Ceny jsou poloviční než v ČR, což je smutné a varující zároveň

https://www.billiger-telefonieren.de/handytarife/

www. billiger-telefonieren. de / handy tarife zde s mezerami pokud bude odkaz smazán

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze