Síť Vodafonu by měla být po masivním výpadku již v pořádku

aktualizováno
10
Síť Vodafonu by měla být po masivním výpadku již v pořádku
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Vodafone aktuálně hlásí problémy se sítí
  • Usilovně pracuje na jejich nápravě

Aktualizováno 28. 5. 2020 v 20:35 hod.

Operátor oznamuje, že síť již funguje korektně. Pokud by zákazníci měli stále problém, doporučuje Vodafone restartovat zařízení.


Původní zpráva z 28. 5. 2020 v 18:00 hod.

Vodafone na sociálních sítích informoval o tom, že se jeho zákazníci mohou aktuálně potýkat s výpadky sítě. Ty se mají týkat hovorů, datových služeb i televize. Operátor uvádí, že usilovně pracuje na tom, aby potíže co nejrychleji odstranil. Časový rámec, kdy by mělo být vše v pořádku, však v současné chvíli neuvádí.


Zároveň dodává, že pokud byste potřebovali volat tísňovou linku a nemohli jste vytočit hovor, vyndejte z telefonu SIM kartu a volejte číslo 112. Na toto číslo se totiž dovoláte i bez SIM karty, stačí, když jste v dosahu alespoň jedné mobilní sítě.

Diskuze ke článku
End
Teď sem otestoval a net jde krom app od VF, sms a hovory jdou, divné :D
Carda
Nejhorší je že když nejde internet a ani se nejde dovolat na linku tak nevíte co se děje. :D Normálně jsem si připadal jak když cestuji časem 100 let zpět. :D Ještě tak 3 hodiny a začal bych v jeskyni malovat uhlíkem a rozdělal si za barákem oheň křemenem na upečení mamuta :D
Heh
Zajimave, me vcera vypadly data nekolikrat ale u druheho vydriducha u tmobilu. Dnes to taky jede fuckin slowly.
Stáňa
Já už chtěl telefon zahodit někam do dálky, protože jsem myslel, že mi klekla anténa, nebo něco podobného.. Naštěstí jsem nebyl debil a zeptal se nejdříve ostatních, zda mají podobný problém.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze