T-Mobile Girls Talk: Volání po třetí minutě zdarma

T-Mobile přináší od 3. května novinku pro milovníky - a zejména milovnice - dlouhých hovorů. S tarifním zvýhodněním Girls Talk zákazníci volají v síti T-Mobile po třetí minutě zcela zdarma.

Prvních 180 sekund hovoru je účtováno podle cenového programu každého uživatele, za další sekundy či minuty už se neplatí nic. Tarifní zvýhodnění si lze pořídit jak k tarifnímu programu, tak předplacené kartě - pořádně "pokecat" tak mohou všichni.

Společnost T-Mobile tak pokračuje v cílené snaze vycházet vstříc potřebám jednotlivých skupin zákazníků. "Jak už název napovídá, tentokrát myslíme především na dívky a ženy, protože právě pro ně je každodenní komunikace s jejich blízkými nezbytnou součástí života," říká Petr Dvořák, ředitel úseku Consumer Marketing společnosti T-Mobile a dodává: "Prostřednictvím mobilu naše něžné polovičky denně řeší vztahy, plánují víkendy, rozebírají horké novinky a sdělují si zajímavé zážitky." Nabídku levných dlouhých hovorů však jistě ocení i četní muži - nabídka je určena všem.

Girls Talk přijde tarifní zákazníky měsíčně na 59 Kč bez DPH (70,21 Kč s DPH). Majitelé Twist karet si ze svého kreditu odečtou týdně 19 Kč s DPH. Na ty, kdo s aktivací služby nebudou váhat, čeká speciální nabídka: pokud si zákazník službu aktivuje do 31. srpna 2007, získá tarifní zvýhodnění na jeden měsíc zcela bez poplatku. Volající se smlouvou tak ušetří jeden měsíční, twisťáci pak čtyři týdenní poplatky.

Ceník tarifního zvýhodnění Girls Talk

měsíčně týdně
Tarifní zákazníci 59,- -
Twist zákazníci - 19,-

Aktivace služby

Službu Girls Talk si zákazníci mohou aktivovat on-line prostřednictvím služby Můj T-Mobile, pomocí SMS zdarma na číslo 4603 ve tvar GT A nebo zavoláním na Zákaznické centrum T-Mobile na čísle 4603.

Zdroj: TZ T-Mobile

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze