Testujeme vyletněné Oppo Reno11 F. Získá si vás vzhledem?

Testujeme vyletněné Oppo Reno11 F. Získá si vás vzhledem?
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Prodejní balení je velice skromné po vzoru Samsungu či Applu
  • Zaujmout vás může příjemně nízká hmotnost novinky
  • Velice dobře padne do ruky

Na českém trhu se poměrně nedávno objevilo nové Oppo Reno11 F, které míří do poctivé střední třídy a pokusí se zvednout povědomí o této u nás méně známé značce. Novinka si vás dokáže získat dost možná na první pohled. V námi testované modré variantě je totiž mobil skutečně originální a vzhled se snaží imitovat, řekněme, vodní hladinu. Reno11 F vám tak může dokonale navodit tu správnou letní náladu.

Oppo Reno11 F

Prodejní balení se ve snaze o moderní přístup snaží být co možná nejchudší. V krabičce je kromě telefonu pouze nabíjecí kabel, klíček do šuplíčku na SIM kartu a návody. Ano, nabíječka zcela chybí, což je opravdu škoda.

Ergonomie telefonu sbírá kladné body, zejména za nízkou hmotnost. 177 gramů je dnes spíše už méně. V ruce tak mobil působí až nečekaně lehce, ploché boky pak vybízejí k pohodlnému úchopu v jedné ruce. Zpracování je velmi dobré, ačkoliv je tělo mobilu jen plastové. Dostalo se dokonce i na mírně zvýšenou odolnost IP65. Renu11 F tak nevadí prach, postříkání vodou či déšť.

Prostředí mobilu pro vás nemusí být velkou neznámou, zejména pokud jste například používali některý model OnePlus, který jako sesterská značka využívá identickou nadstavbu ColorOS. Počítat můžete s nejnovějším Androidem 14 a únorovými bezpečnostními záplatami.

Oppo Reno11 F

Povedeně působí displej s úhlopříčkou 6,7". Jedná se o AMOLED se 120Hz obnovovací frekvencí, kterému nechybí ani Always-On, kdy na displeji neustále uvidíte podstatné informace. Za povšimnutí stojí i tenké rámečky, což bývá obvyklé spíše u dražších kousků.

Zajímá vás o novém Oppu Reno11 F něco? Pokud ano, směřujte své dotazy do diskuze pod tímto článkem, telefon v redakci nadále testujeme.

Oppo Reno11 F

Rozměry161,1 × 74,7 × 7,5 mm, 177 g
DisplejAMOLED, 6,7" (2 412 × 1 080 px)
Fotoaparát64 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorMediaTek Dimensity 7050,
Paměťúložiště: 256 GB, microSDXC
Akumulátor500 mAh, doba nabíjení: 0:48 hodin
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze