Testujeme: Sony Ericsson W980, Nokii 7610 Supernova

Právě v těchto dnech testujeme nejvyššího zástupce řady Walkman - Sony Ericsson W980. Dále Nokii 7610 Supernova, MP4 přehrávač Fun Beat 16 GB (EM750) a U:fonovy modemy. Položte dotazy v diskuzi pod článkem, máte-li o některý produkt zájem.

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

Nepřehlédněte ani dřívější recenze testovaných telefonů.

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.


Sony Ericsson W980

Véčkový model W980 nabídne dostatečný úložný prostor 8 GB, fotoaparát s rozlišením 3,2 Mpx a autofocusem, vnější displej ke snazšímu ovládání přehrávače Walkman 3.0 či nový stereo headset HPM-77.


Oficiální fotografie - Sony Ericsson W980

TIP: Přečtěte si také preview Sony Ericsson W980i: černý kůň mezi Walkmany

Nokia 7610 Supernova

Ve výbavě najdeme hudební přehrávač, FM rádio s RDS, 3,2 Mpx fotoaparát s autofocusem a LED diodou, EDGE a slot pro paměťové karty microSD. S telefonem je v balení dodávána taktéž 512 MB karta.


Oficiální fotografie - Nokia 7610 Supernova

TIP: Přečtěte si také preview Nokia 7610 Supernova: vysouvák s 3,2 Mpx fotoaparátem

MP4 přehrávač Fun Beat 16 GB (EM750)

Špičkový MP4 přehrávač s velkým 3,0" (7,5 cm) dotykovým displejem díky svým nadstandartním parametrům poskytuje opravdový zážitek při poslechu oblíbené hudby nebo sledování filmů a videoklipů. Celý přístroj má kvalitní zpracování a mezi jeho nejzajímavější funkce patří možnost přehrávání videa bez zdlouhavé konverze, dotykový displej (240 x 400 px), možnost rozšíření vnitřní paměti miscroSD kartou nebo poslech hudby bez sluchátek pomocí vestavěného reproduktoru.


Fun Beat 16 GB MP4 přehrávač EM750

Testujeme také dva U:fonovy modemy pro připojení k internetu.

AnyDATA ADU-510L

Univerzální USB modem pro PC i notebooky, rychlé mobilní datové přenosy, hlasové volání přes softwarový telefon, CD se snadným nastavením připojení k internetu, sluchátka s mikrofonem v ceně přístroje, rozměry 35 x 93 x 10 mm.

Axesstel MV110L s externí anténou

Univerzální USB modem pro PC i notebooky, externí anténa pro lepší signál k PC zdarma, rychlé mobilní datové přenosy, hlasové volání přes softwarový telefon, posílání SMS, přijímání hovorů bez připojení k počítači, sluchátka s mikrofonem v ceně přístroje, CD se snadným nastavením připojení k internetu, rozměry 97 x 57 x 19,5 mm.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze