První dojmy z testovaného Sony Ericssonu W980

7

Zeptejte se na cokoliv ohledně špičkového zástupce řady Walkman, Sony Ericssonu W980. Dotazy pokládejte v diskuzi pod článkem. Zhruba za týden pak přineseme recenzi. Jaký je váš dojem ze Sony Ericssonu W980, líbí se vám z fotografií a popisu?

Naše redakce vám přináší bezprostřední první dojmy z nejnovějšího a zároveň nejvyššího zástupce řady Walkman, modelu W980. Ten je v prodeji teprve pár dnů, po svém představení v únoru letošního roku byl fanoušky Sony Ericssonu očekáván hodně s nadšením. Jaké pocity panují nyní, když jej máme v ruce a můžeme vyzkoušet plnou funkčnost? Na první pohled upoutá přední lesklá strana, na které se ukrývá displej i dotyková tlačítka k ovládání přehrávače. Jsou hezky oranžově podsvícena, což v kombinaci se světelnými efekty přední hrany, která bliká do rytmu písně, působí impozantně.


Vybalení z krabice, celkový obsah balení a uchopení v ruce


Na pohled nádherný telefon, jak to ovšem vypadá s jeho ovladatelností? V krabici naleznete: stereo headset HPM-77 (v prodeji od června 2008), baterie Li-Ion 930 mAh (BST-38), nabíječka (CST-70), USB kabel (DCU-60), Sony Ericsson PC Suite, Media Manager a příručku.

Prostředí telefonu je důvěrně známé z předchozích modelů, přidány jsou tu a tam jen drobnosti. Hodně natěšeni jsme byli na FM vysílač, který má model W980 coby prvním značky Sony Ericsson. Bohužel je však jeho spuštění podmíněno ukončením všech ostatních činností, což tedy nechápeme. Dalším nepříjemným zklamáním je rozhodně to, že rádio nefunguje bez připojených sluchátek. Výrobce přitom při představení jasně zmínil, že se bude jednat o první telefon, který to umožní. Abychom ale nebrali jen ta zklamání, podívejme se i na luxusní 8GB paměť, na kterou díky rychlým přenosům nakopírujete poměrně rychle např. velký objem písní. Fotoaparát, ten je 3,2 Mpx, ovšem někam se poděl autofocus, kterým měl původně telefon disponovat. Co říct závěrem prvních dojmů? Rozhodně jsme očekávali klíčové vlastnosti, kterými měl telefon přesvědčit. Zatím nás spíše rozladil, možná si to ale během následujících pár dnů dokáže vyžehlit, uvidíme v recenzi.

Diskuze ke článku
Hm
V tiskove zprave autofocus nebyl, to ho tam museli pak pripsat nebo vy neumite cist... navic plno funkci dohaze SE casem v lepsim firmwaru, ten prvni je _VZDY_ nedodelek a to nedela SE sam...
Hm
A vubec, vy jste nejaky skeptici, v posledni dobe jsem nevidel mobil, na kterem byste nehledali jen to spatne a zvysoka s***i nav to dobre
Jindřich Srb
Jindřich Srb
Dobry den, vy jste mel mobil osobne v ruce, ze muzete soudit, co jak ma a nema? Videl jste v posledno dobe firmware na nejaky mobil od SE, do ktereho by po aktualizaci firmwaru pribyly funkce? Ja tedy ne.. Navic kdyz vyrobce pri predstaveni funkce slibi, a pak tam nejsou, je to divne, nemyslite?
michal
s tim radiem se prý jednalo je o špatný český překlad...
http://sony-ericsson-cz.com/1742-jak-je-to-s-integrovanou-fm-antenou-u-modelu-w980.html

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze