Tajné: připravuje se Cyber-shot s 3x optickým zoomem

7

Zahraniční server iphone.com.cn dnes zveřejnil špionážní fotografie kostry nového Cyber-shotu momentálně ležícího výhradně na stole designérů Sony Ericssonu. Tyto fotografie na sebe upoutaly především nápisem "3x optical zoom".

Zahraniční server iphone.com.cn dnes zveřejnil špionážní fotografie kostry nového Cyber-shotu, momentálně ležícího výhradně na stole designérů Sony Ericssonu. Tyto fotografie na sebe upoutaly především nápisem "3x optical zoom". Bude takto vypadat chystaný nástupce modelu K850i, obohacený o 3-násobný optický zoom?

Z fotografií je zřejmá kamerka pro videohovory a tím pádem podpora 3G. Tělo má podobné proporce jako již představený K850i, bouli s krytkou fotoaparátu podobnou té z K810i nebo povrch, který měl první Cyber-shot K800i. Nápadný je též otvor pro posuvné tlačítko známé z jednodušších fotoaparátů Sony Cyber-shot. Klávesnice bude mít zřejmě stejné uspořádání, jako současný model K850i, nasvědčují tomu otvory v přední straně. Podle serveru iphone.com.cn bude mít fotoaparát rozlišení 5 Mpx a xenonový blesk. Mohlo by se tedy jednat o nástupce budoucího top-modelu K850i, který by byl vylepšen pouze o zmíněný 3x optický zoom. Že by K860i? Nebudeme nyní spekulovat, nechme se překvapit.

zdroj: www.unwiredview.com, iphone.com.cn

Diskuze ke článku
Milan
Jestli se SE vyhne lesklýmu povrchu jako je u k850i, tak mně zvedne náladu ... :D rozumnej krok
:-)
Parodie na web o mobilech úspěšně pokračuje. Článek o Nokii 6120c (dle redaktorů-dětinů prý novinka) v tichosti zmizel a teď tu máme pro změnu opisování z Mobil.cz, resp. idnes.cz. Alespoň, že stránka je uvedena ve zdroji.
Ichtyl
:-) : Nemate pravdu. Ja vcera nasel zminku o vyse uvedenem pripravovanem modelu nejdrive na webu o sony ericssonech. Az po te byla na idnes a pak zde. A ted je uz i na MM. Ono tezko rict, kdo od koho opisuje... Mejte, proboha, trosku soudnosti...
Luboš Srb
Luboš Srb
Tady nikdo od mobil.cz ani webu o sony ericssonech neopisuje, zdrojem pro tento článek byl server unwiredview.com z prapůvodního zdroje iphone.com.cn. Vaše podezření je tak nepodložené a zcela lživé. Prosíme vás, aby jste se trochu zamysleli, k čemu jsou příspěvky typu "ten opisuje od toho a tamten zas od tamtoho".

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze