Tajná Motorola Skarven s 8 Mpx a další tajné telefony

Motorola dnes pořádala v Amsterdamu konferenci, kde chtěla pouze prezentovat budoucnost firmy a letošní vánoční trh. Bohužel ji však unikly i ty nejtajnější informace o připravovaných novinkách. Podívejte se, co Motorola chystá na rok 2008.

Fanoušci této americké značky se však za nechtěné zveřejnění novinek určitě zlobit nebudou. Ba naopak. Motorola nás nečekaně překvapila. Mezi tajné modely patří například telefon s 5 Mpx i 8 Mpx fotoaparátem a optickým zoomem, Wi-Fi, GPS či s VGA displejem.


První fotografie: Motorola Skarven... / ...Motorola X Pixl... / ...Motorola Texel... / ...Motorola Genghis...

Ještě se ale vrátím na začátek. Motorola oznámila, že její modely budou řazeny do čtyř skupin. Řada s označením ROKR bude čistě hudební. Telefony RAZR zůstanu laděny multimediálně. Pak tu jsou dvě nové řady, Multi Q, která bude určena pro manažery (všeobecně pracovní přístroje), a řada ZOOM. Již z názvu lze vyvodit spojitost se zaměřením na pořizování fotek.

Motorola Skarven: bomba s 8 Mpx fotoaparátem a optickým zoomem

Novinka s kódovým označením Motorola Skarven je jednoznačně tou nejzajímavější z celé čtveřice. Zapadne do nové řady ZOOM, neboť nabízí velmi kvalitní fotoaparát s rozlišením 8 Mpx a optickým zoomem. Autofocus je u tohoto modelu samozřejmostí. Dále ohromí i displej se zobrazením až 16-ti milionů barev a úhlopříčkou 2,8 palců. Tento výsuvný model by měl velmi připomínat, co se týče konstrukce, již známý model Motorola Z10 (preview zde). Navíc se šeptá i o VGA displeji, Wi-Fi nebo GPS.


...........................................................................................................................................................

Motorola X Pixl: 1. spolupráce s Kodakem

Motorola X Pixl je druhým modelem řady ZOOM. Jde historicky o první model, na kterém spolupracovala Motorola se specializovanou firmou Kodak (od roku 2006), která se věnuje již pěknou řadu let výrobě digitálních fotoaparátů. Dostáváme se tak k dalšímu spojení - Motorola a Kodak (dále známe: Sony Ericsson a Cyber-shot, Nokia a Carl Zeiss, LG a Schneider Kreuzach). Uvidíme, jak to bude klapat u těchto dvou firem. Motorola X Pixl bude také tzv. průkopníkem v oblasti fotoaparátu s rozlišením 5 Mpx. K oficiálnímu představení by však mělo dojít až začátkem příštího roku. Podle odhadů by měla dostat označení Z12.


...........................................................................................................................................................

Motorola E10 Texl: hudební klasika

Novinka E10 je zařazena do hudební větve s názvem ROKR. Neměla by se moc lišit od již známého modelu ROKR E8 (preview zde). Chybět by neměl 3,5 mm Jack přímo na boku telefonu, fotoaparát s 3,2 Mpx či podpora 3G. K oficiálnímu představení dojde až v březnu roku 2008.


...........................................................................................................................................................

Motorola Qx Genghis: pracant z Ameriky

Motorola Qx Genghis je plně pracovní zařízení s QWERTY klávesnicí. Proto bude patřit do řady Multi Q, ve které najdeme jen pracovní přístroje. K oficiálnímu představení této novinky dojde zřejmě až začátkem příštího roku.

zdroj: gsmhelpdesk.nl

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze