Tablet Sony Xperia Z4 uniká na dalších fotografiích (2× aktualizováno)

Fotografie se podařilo získat známému XperiaBlogu. Nutno podotknout, že z přední strany se tablet doopravdy hodně podobá tabletu Xperia Z2 a nabízí tak poměrně tlusté rámečky kolem displeje. Díky fotografii také víme, že tablet bude s největší pravděpodobností nabízen už s Androidem 5.0 Lollipop. Cokoli jiného by bylo nicméně zklamáním.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský

 

Aktualizováno 27. 2. 2015 v 17:40 hod.:

Fotografie před několika málo minutami zveřejnil známý XperiaBlog. Nutno podotknout, že z přední strany se tablet doopravdy hodně podobá tabletu Xperia Z2 a nabízí tak poměrně tlusté rámečky kolem displeje. Díky fotografii také víme, že tablet bude s největší pravděpodobností nabízen už s Androidem 5.0 Lollipop. Cokoli jiného by bylo nicméně zklamáním.  

xperia-z4-tablet


Aktualizováno 27. 2. 2015 v 10:20 hod.:

K představení novinky by mělo dojít 2. března, tedy den poté, co představí své novinky většina gigantů, jako je HTC, Samsung, Huawei nebo LG a další. Sony láká tím, že představí něco štíhlejšího, lehčího a jasnějšího (pravděpodobně narážka na 2K displej). K tomu přidalo i fotku, kterou si můžete prohlédnout níže. 

this-seems-to-be-sonys-upcoming-xperia-z4-tablet

 

Původní informace z 25. 2. 2015: 


Únik pochází přímo z oficiální aplikace Xperia Lounge od Sony, kde si novinku můžeme prohlédnout. Z konkrétních specifikací je jasné akorát to, že tablet nabídne displej s 2K rozlišením (2 560 × 1 440 pixelů) a bude obsahovat „ultra rychlý procesor“ – přímo se tak nabízí využití Snapdragonu 810.

xperia-z4-tablet 1-640x285

Kromě toho by Xperia měla nabídnout „špičkovou výdrž na nabití“ – to je vše, co v současné době díky úniku informací od oficiálního zdroje víme. 

xperia-z4-tablet 2-315x560

Zdroj: XperiaBlog, Twitter