Stane se Samsung Galaxy A41 novým prodejním hitem? Známe specifikace

17
Stane se Samsung Galaxy A41 novým prodejním hitem? Známe specifikace
  • Displej má 6 až 6,1 palce
  • Uvnitř tiká Helio P65 doplněný o 4 GB RAM
  • Čtečku otisků prstů pravděpodobně najdeme v displeji
  • Hlavní snímač nabídne 48Mpx rozlišení

V roce 2019 Samsung restartoval řadu Galaxy A, která na trh přinesla několik opravdu zajímavě vybavených smartphonů za relativně příznivou cenu. Nejnovějším přírůstkem do této řady je Samsung Galaxy A41, který odhalil, kdo jiný než Steve H.McFly z @OnLeaks ve spolupráci s pricebaba.com.

Novinka se chlubí takzvaným Infinity-U displejem o předpokládané velikosti 6 až 6,1 palce. Rozlišení selfie kamerky se zastaví na 25 Mpx.

Na zádech najdeme modul fotoaparátu ne nepodobný tomu z nedávno testovaného Samsungu Galaxy S10 Lite, kterému dominuje 48Mpx snímač. Z absence kapacitní čtečky otisků prstů lze usuzovat, že se bude přímo v AMOLED displeji.

Lze zmínit USB-C na spodní straně doplněný o 3,5mm jack a hlasitý reproduktor. Na pravé straně pak najdeme kolébku ovládání hlasitosti a vypínací tlačítko, zatímco na straně levé je slot pro SIM kartu. Zatím není jasné, zda bude telefon podporovat paměťové karty, nicméně se to dá považovat za vysoce pravděpodobné.

Uvnitř zařízení bude dle informací Geekbench MediaTek Helio P65 s taktem 1,7 GHz doplněný o 4 GB operační paměti. Po softwarové stránce na uživatele čeká Android 10 s nadstavbou One UI 2.0. Předpokládá se, že telefon dorazí v 64/128GB variantách. Uvnitř bude baterie o kapacitě 3 500 mAh s podporou 15W nabíjení.

Na další informace si musíme počkat, na první pohled se však jedná o vcelku zajímavě vybavený telefon, který by mohl navázat na úspěch svých předchůdců.

Diskuze ke článku
Jab
U těhle Samsungů jsou parametry a cena úplně ukradené. Stejně budou na trhu výhodnější telefony. Prodává je čistě to, jak moc jsou zákazníkům cpány v kamenných prodejnách a na internetových stránkách operátorů.

U Samsungů jsou zajímavé pouze vlajkové lodě (a jejich podverze).
Covername
Těchhle Áček je tolik, že to už ani nevnímám.
dunco
A cenu bude taky fantastická, za prd cena jak za krávu.
Nyte
No. 1 kandidát na nový telefon, ale jestli bude mít výřez, tak do něj nejdu. Brr.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze