Soutěžte o sluchátka 1More Triple Driver Bluetooth In-ear Headphones

Soutěžte o sluchátka 1More Triple Driver Bluetooth In-ear Headphones
  • V dnešní soutěži můžete získat sluchátka 1More Triple Driver Bluetooth In-ear Headphones
  • Ta se chlubí Hi-Res zvukem a vlastním mikrofonem, navíc jsou překvapivě lehká
  • Pokud je chcete získat, stačí odpovědět na tři soutěžní otázky a mít trochu štěstí při losování

Tentokrát jsme si pro vás připravili soutěž o špičková sluchátka 1More Triple Driver Bluetooth In-ear Headphones, která se i přes svoje subtilní provedení pyšní plnotučným Hi-Res zvukem.

Lehká konstrukce sluchátek 1More Triple Driver Bluetooth In-ear Headphones v sešikmeném tvaru pro lepší přenos zvuků přímo do zvukovodu nebude mučit vaše uši. Silikonový úchyt kolem krku je měkký a tvarovatelný, takže jej lze snadno složit do kapsy. Sluchátka vypadají velice luxusně a jsou důmyslně zpracovaná, skvěle se tak hodí jak k saku do kanceláře, tak také na sportovní aktivity. Jednotka tří měničů zajišťuje svou konfigurací nezapomenutelný hudební zážitek. Dva měniče se starají o plné středy a ryzí výšky, zatímco třetí, dynamický měnič, má na starosti vyváženost basů. Právě odděleností jednotlivých pásem vynikají sluchátka nad konkurencí.

1MORE Triple Driver BT

Sluchátka 1More Triple Driver Bluetooth In-ear Headphones jsou vybavena dálkovým ovládáním přímo na konci nákrčníku, skrze to můžete procházet skladby, regulovat hlasitost a přijímat telefonní hovory, které budou zcela nerušené díky mikrofonu s potlačením okolního ruchu. Perfektní je také jejich skladnost a hmotnost 42,5 gramů.

Chcete tato povedená sluchátka získat právě vy? Zapojte se do naší soutěže!

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět tři soutěžní otázky. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás!

Soutěž probíhá od 10. 10. 2019 00:01 hod. do 16. 10. 2019 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!