Soutěž o Alcatel One Touch Idol X a Scribe Easy

Přinášíme vám další soutěž o zajímavé ceny, tentokrát s možností vyhrát atraktivní a špičkový model Alcatel One Touch IDOL X s FullHD displejem a vysokým výkonem, ale nejen ten. Na druhého vylosovaného výherce totiž čeká model One Touch Scribe Easy. Zapojte se do soutěže a vyhrajte některý z těchto dvou telefonů.

ALCATEL ONE TOUCH IDOL X je jedním z nejtenčích chytrých telefonů na trhu, zároveň se svou výbavou a zpracováním vyrovná současné technologické špičce. Tato nová vlajková loď značky ALCATEL ONE TOUCH nabízí jemný 5″ Full HD displej, čtyřjádrový procesor s taktem 1,5 GHz, 2 GB RAM či 13,1MPx fotoaparát a také podporu dvou SIM karet. Jako druhou cenu v naší soutěži jsme si připravili ALCATEL ONE TOUCH SCRIBE EASY, barevný telefon s velkým displejem pro realizaci vašich kreativních nápadů. I tento „náčrtník“ disponuje funkcí dualSIM a navíc v balení najdete užitečné flipové pouzdro a stylus pro snadné ovládání aplikací.

Alcatel One Touch logo

Co můžete vyhrát?

  • 1. cena - mobilní telefon Alcatel One Touch Idol X
  • 2. cena - mobilní telefon Alcatel One Touch Scribe Easy

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět dvě soutěžní otázky, přičemž odpovědi na obě naleznete v našem katalogu mobilů, i v našich recenzích.

Alcatel One Touch Idol X a One Touch Scribe Easy

Soutěž probíhá od 21. 10. 2013 do 3. 11. 2013. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázky