Sony plánuje Android 4.4 pro Xperii SP. Zvažuje i starší modely

35

Nejaktivnějším výrobcem v oblasti aktualizací na nejnovější Android 4.4 KitKat je prozatím Sony. Již dříve aktualizaci potvrdilo pro své špičkové modely, ke kterým se nyní přidává i nižší Xperia SP. Navíc je tu šance, že se nového Androidu dočkají i některé modely z loňského roku.

Japonské Sony to s Androidem 4.4 KitKat myslí vážně. Již dříve oficiálně potvrdilo, že se aktualizace dočkají modely Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Z1, Xperia Z Ultra a také tablet Xperia Tablet Z. Zdálo se však, že je to konečná parta vyvolených a mnoho zákazníků méně vybavených modelů cítilo oprávněné zklamání. Výrobce nyní prostřednictvím svých oficiálních stránek prozrazuje více.

TIP! Aktualizační smršť u Sony: kdy bude Android 4.3 a kdy 4.4 KitKat?

Mezi informaci o softwarových aktualizacích prosákla informace o tom, že se Androidu 4.4 dočká také letošní model Xperia SP. Termín nicméně uveden není a vzhledem k tomu, že teprve v prosinci obdrží verzi 4.3, budou si muset uživatelé několik měsíců počkat.

Nepřehlédněte: Android 4.4 KitKat: představujeme novinky v nové verzi na videu

Sony Xperia SP
Sony Xperia SP má Android 4.4 jistý

Ještě zajímavější informace se však objevily u modelů Xperia T, Xperia TX, Xperia V a Xperia ZL. Především první tři jmenované modely spadají až do loňského roku a startovaly ještě s Androidem 4.0. Prozatím je však nutné čekat, neboť Sony aktualizaci těchto modelů zvažuje. Doufejme, že se brzy dozvíme více.

Sony Xperia T Sony Xperia V
Sony Xperia T a Xperia V se možná také dočkají Androidu 4.4

Zdroje: sonymobile.com, xperiablog.net

Diskuze ke článku
Bacccardi
Tak ať sony aktualizuje i xperia L když jí mají lidé rádi.
Lukáš Pavelka
Lukáš Pavelka
Taky bych bral aktualizaci Xperie L.
Martin Vácha
Ať jde Sony někam. Za svojí xperii S jsem zaplatil 13,000,- a jejich aktualizace byl jeden velký průser a ještě to skončilo na 4.1 JB, kterej úplně 100procentně nefunguje. Takže ještě půl roku a pude tahle sračka z baráku. Už se těšim na iPhone 5s.
Jirka
Doufám ze nezapomenou na xperia L, byla by to škoda tenhle telefon se prodáva velmi dobře a potěšili by hodně lidí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze