Sony Ericsson XPERIA X1: nakonec jen Windows Mobile 6.1

6

Sony Ericsson už sice představil koncem minulého týdne svoji novou vlajkovou loď XPERIA X1, ale i přesto se ještě dodnes nevědělo, s jakou verzí operačního systému Windows Mobile by měla novinka přijít na trh. Šuškalo se také o verzi 7.

TIP: Přečtěte si také naše podrobné preview Sony Ericssonu XPERIA X1.


Sony Ericsson XPERIA X1 na oficiálních fotografiích

Maďarský server mobilvilag.hu však mnoho příznivců této značky nepotěší. Podle živých fotografií přinese špičkový Sony Ericsson XPERIA X1 "pouze" operační systém Windows Mobile 6.1. Není tak divu, že tuto informaci nechtěl švédsko-japonský výrobce nikomu sdělit již při oficiálním představení. I přesto se ale lze těšit na drobné změny či vylepšení. Prozatím víme, že nová verze operačního systému 6.1 nabídne pozměněnou úvodní obrazovku nebo také funkci copy/paste při psaní sms zpráv přímo v telefonu.


Živé fotografie Sony Ericssonu XPERIA X1 ze zahraničního serveru mobilvilag.hu

zdroj: mobilvilag.hu

Diskuze ke článku
jura
@roberts: očividně to máš v hlavince trošku zpřeházený ...
GiGiDAGia
jura: souhlas, tohle má být co ? Opravdu přinosný komentář, doteď asi nikdo neměl oči ne pane roberte ?

Jinak ještě bych doplnil článek, že díky těmto fotkám je jasno co má za HW Xjednička, před těmito fotkami se hovořil o tom, že bude mít procík od Philipsu ...
roberts
kluci, az budete priste psat sva moudra, overte si fakta. Muj komentar se tykal clanku o Samsungu i780, ktery redakce po mem komentari ihned stahla. Jen nechapu, ze tady nechala muj komentar.
Jan Pospíšil
Jan Pospíšil (* mobilenet.cz)
Omlouváme se čtenáři jménem roberts. Jeho komentáře opravdu patřily k jinému článku.
redakce

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze