Sony Ericsson W910i se stal mobilem roku 2008

4

Sony Ericsson má důvod k radosti. Jeho hudební model W910i totiž získal ocenění "Nejlepší mobilní telefon roku 2008" od asociace GSM Association, která rozdává každoročně prestižní ceny Global Mobile Awards v mnoha kategoriích.

Sony Ericsson W910i se stal mobilem roku 2008 na letošním kongresu MWC, kde probíhal již 13. ročník udělování cen Global Mobile Awards. A teď něco k samotnému výherci. Sony Ericsson W910i je tenký Walkman slider s gyroskopem pro ovládání hudby pouhým naklápěním telefonu. Mezi funkcemi zaujme 2 Mpx fotoaparát, propracovaný hudební přehrávač Walkman 3.0 s funkcemi Shake control a SensMe či kvarteto datových služeb v podobě GRPS, EDGE, UMTS a HSDPA.

TIP: Přečtěte si naši podrobnou recenzi oceněného Sony Ericssonu W910i.


Oceněný Sony Ericsson W910i na oficiálních fotografiích

zdroj: globalmobileawards.com

Diskuze ke článku
Ico
Caw chcel by som sa opytat kolky by tak stala w910 bo uvazujem ze si ju kupim ked bude stat aspon po 10 000,- ?? mohol by mi dat dakto vediet ?? dik cafte
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, na webových stránkách českého e-shopu Sony Ericssonu je model W910i nabízen za částku 9 490,- Kč včetně DPH. odkaz: http://www.sonyericsson-shop.cz/sony-ericsson-w910i-hearty-red+dp46879/
petík
tenhle mobil mam asi měsíc a je fakt skvělý. akorát nemůžu přijít na funkci SensMe. konkrétně na to,jak vytvořit ten seznam skladeb. nevím jak přidam ke skladbě informaci o náladě.nemůže mi někdo pomoci?
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, vše potřebné o funkci SensMe naleznete na http://www.sonyericsson.com.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze