Sony Ericsson Rachael s Androidem - první fotografie a video

2

Dánský server mobil.nu přinesl první fotografie prozatím tajného a nepředstaveného Sony Ericssonu s operačním systémem Android. Nechybí ani první informace o výbavě. Vypadá to, že Sony Ericsson připravuje přímého a mnohem lépe vybaveného konkurenta Apple iPhonu.

Sony Ericsson s kódovým označením Rachel by měl patřit do řady špičkových zařízení XPERIA. Jedná se o klasický telefon s velkým dotykovým displejem a bez vysouvací QWERTY klávesnice. Jeho srdcem by měl být velmi výkonný 1 GHz procesor Qualcomm Snapdragon. Další výbava pak čítá 8 Mpx fotoaparát s autofocusem a LED diodou, 3,5 mm Jack nebo HSDPA s rychlostí až 7,2 Mb/s.

Ohledně verze operačního systému, míry customizace a dalších podrobností zatím nejsou známy žádné informace. Rovněž není známo, kdy se nový Sony Ericsson má objevit ve světle reflektorů na oficiálním představení. Dřívější vyjádření představitelů výrobce ale naznačovala, že bychom se novinky mohli dočkat do konce tohoto roku.

Sony Ericsson Rachael s Androidem - první fotografie a video

Video uživatelského prostředí a nové fotografie - Aktualizováno 8.7.2009

Dnes se objevilo nové video, zachycující uživatelské prostředí, které běží nad operačním systémem Android. Prostředí vypadá designově velmi dobře a již se těším na praktické zkušenosti s používáním takto upraveného Androidu.

Dnešní den přinesl také nový render připravovaného telefonu.

zdroj: mobil.nu, electronista.com, engadget.com

Diskuze ke článku
sniper
To je fkt super konečně pořádný dotykový sonyericsson bez qwerty to bude trhák(teda jestli bude=)=)=)=)=))
martin
Dalši fakce ktere zvlade deck.Dánský redaktor si vytořil fotky a napsal že to bude nadupanej mobil.Přiláká mu to lidi na net a on z toho má prachy...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze