Smartphone zdarma a další TOP akční nabídky na Mobil Pohotovost

Smartphone zdarma a další TOP akční nabídky na Mobil Pohotovost
Fotografie: Mobil Pohotovost

Ať už si chcete pořídit nový telefon, chytré hodinky nebo třeba sluchátka, máte nyní ideální příležitost k výhodnému nákupu. Mobil Pohotovost rozjela velkou akci, v rámci které zlevnila celou řadu produktů. K jiným zase rozdává zajímavé dárky. My vám přinášíme výběr těch nejzajímavějších akčních nabídek.

Koupě chytrého telefonu Huawei se teď vyplatí. K Huawei P40 lite totiž dostanete jako dárek chytrý náramek Huawei Band 4 Pro v hodnotě 1 890 Kč. K telefonu Huawei Y7 (2019) a k chytrým hodinkám Huawei GT 2 dostanete zdarma fitness náramek Huawei Band 4 v hodnotě 990 Kč.

Hodnotný dárek na vás čeká také při koupi produktů Xiaomi a Samsung. K Xiaomi Redmi Note 8T a Redmi Note 8 Pro vám v Mobil Pohotovosti nyní přidají sluchátka Xiaomi Earbuds Basic v hodnotě 990 Kč. U hodinek Samsung Galaxy Active2 na vás čeká chytrý náramek Galaxy Fit e. A při koupi libovolného modelu Galaxy S20 dostanete zdarma dokonce chytrý telefon Galaxy A20e v hodnotě 3 990 Kč.

Sleva padla na spoustu produktů. Výhodně pořídíte například i chytrý náramek Niceboy X-fit ACTIVE, jehož cena klesla na 477 Kč (původně 777 korun). A ve vůbec největší slevě jsou povedená sluchátka AKG Y500, která vás vyjdou jen na 1 290 Kč (původně 2 490 korun). Pro získání slevy na oba produkty stačí v košíku zadat kód „znateztv“.

  • Kompletní výčet telefonů a příslušenství ve slevě najdete zde