Obměňte své hodinky za nové Samsung Galaxy Watch a získejte až 4 000 Kč zpět!

Obměňte své hodinky za nové Samsung Galaxy Watch a získejte až 4 000 Kč zpět!

Máte-li na ruce starší model chytrých hodinek a pokukujete po nových, právě nastává ideální příležitost k obměně! Stačí jen zavítat do Mobil Pohotovosti, kde své hodinky prodáte a rovnou si odnesete nové Galaxy Watch. Nyní navíc získáte atraktivní bonus 500 Kč, který bude připočten k výkupní ceně.

Proces obměny hodinek je jednoduchý. Stačí zakoupit jeden z těchto modelů Samsung Galaxy Watch, prodat své staré chytré hodinky a následně máte nárok na bonus v hodnotě 500 Kč. Tato částka bude přičtena k výkupní ceně vašich starých hodinek.

Prodat můžete jakýkoli model chytrých hodinek značky Samsung nebo Apple a získat můžete až 4 000 Kč zpět. Tato částka je vypočítána z příkladu prodeje Samsung Galaxy Watch 46mm v jakosti B (což je běžné opotřebení) ve výši 3 500 Kč. Díky bonusu 500 Kč se vám výkupní cena vyšplhá na 4 000 Kč. Pokud byste tak například toužili po Samsung Galaxy Watch Active2 44mm, které stojí 7 290 Kč, zaplatíte za ně pouze 3 290 Kč.

Samsung - MP

Výkupní ceny si můžete ověřit zde.

Další nespornou výhodou jsou výprodejové ceny u modelů Samsung Galaxy Watch. Například Galaxy Watch Active můžete zakoupit se slevou 2 000 Kč za 4 490 Kč.

Povánoční výprodej nepadl jen na hodinky, ale i na další sortiment Mobil Pohotovosti. Kompletní přehled akcí najdete zde.