Sluchátka Galaxy Buds nebudete chtít vyjmout z uší

Sluchátka Galaxy Buds nebudete chtít vyjmout z uší

Bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds nabízejí špičkovou kvalitu poslechu. Jejich ergonomický design, inovativní konstrukce a praktické funkce umožňují celodenní komfortní nošení – ve většině případů tak není nutné sluchátka z uší vůbec vyjímat.

Nejen poslouchat, ale i volat. Klidně celý den

Galaxy Buds s vámi udrží krok po celý den. Streamovat hudbu vydrží přes Bluetooth až šest hodin, nebo s nimi zvládnete až pět hodin telefonních hovorů. Jejich kompaktní pouzdro je navíc dokáže nabít na dalších až sedm hodin a 15 minut rychlého nabíjení dokáže prodloužit výdrž Galaxy Buds až o 100 minut.

Galaxy Buds

Díky bezdrátovému nabíjení a možnosti sdílet energii s jiným zařízením můžete sluchátkům dodat potřebnou energii i během jejich používání přímo z nejnovějšího telefonu Galaxy S10 od společnosti Samsung.

Spárováno okamžitě, spárováno několikrát

Galaxy Buds se s vaším zařízením spárují automaticky po otevření krabičky. Propojení funguje pomocí Bluetooth, a to dokonce s více zařízeními najednou – s telefonem, tabletem, chytrou televizí nebo hodinkami. Při poslechu tak můžete snadno a plynule přejít z jednoho přístroje na jiný.

Samsung Galaxy Buds

Vhodné i pro dlouhodobé nošení

Konstrukce Galaxy Buds je velmi tenká. Sluchátka se tak spolehlivě a pohodlně udrží v uších během celého dne i při nejrůznějších aktivitách – například při běhu. Režim okolního zvuku Enhanced Ambient Sound vám umožní zřetelně slyšet, co se děje okolo vás, i když máte sluchátka zrovna v uších, takže neztratíte sluchový kontakt s okolím, ani když telefonujete nebo posloucháte svoji oblíbenou hudbu.

Galaxy Buds podporují na novějších mobilních zařízeních Galaxy inteligentního asistenta Bixby. Můžete jej tak aktivovat rychle, aniž byste se vůbec museli dotknout telefonu. Jednoduše hlasovými příkazy vytáčejte hovory, odesílejte textové zprávy nebo zkontrolujte úroveň nabití vašich sluchátek.

5,6 gramu moderních technologií

Tvrzení o špičkové kvalitě platí i o kvalitě záznamu vašeho hlasu. Adaptivní duální mikrofon sestává z jednoho vestavěného mikrofonu a jednoho vnějšího mikrofonu v každém ze sluchátek, díky kterým sluchátka dokáží zachytit váš hlas jasně a zřetelně při telefonování v hlučném i tichém prostředí.

Galaxy Buds

Kromě výkonné baterie, špičkových reproduktorů a mikrofonů a přijímače Bluetooth najdete ve sluchátcích Galaxy Buds řadu praktických senzorů jako akcelerometr, senzor přiblížení, Hallův senzor, senzor dotyku, nebo detekci vložení či vyjmutí z ucha.

V Česku se Galaxy Buds začnou prodávat 15. dubna, vybrat si můžete ze tří barevných variant – černé, bílé a žluté. Doporučená cena Galaxy Buds je 3 999 Kč.