Samsung oholil ceny těch nejpopulárnějších smartphonů, ušetříte až 10 tisíc

Samsung oholil ceny těch nejpopulárnějších smartphonů, ušetříte až 10 tisíc
Fotografie: Mobil Pohotovost

Black Friday je v plném proudu a ve slevě jsou telefony prakticky všech značek. O poznání nižší ceny nabízí i Samsung, jedině u Mobil Pohotovosti ale mohou ti nejrychlejších ke zlevněným smartphonům získat navíc 3letou záruku zdarma nebo si cenu snížit až o 10 tisíc korun díky bonusu. Pojďme se proto podívat na ty nejzajímavější kousky, které má Samsung v nabídce.

Jednou z nejvýhodnějších nabídek je Galaxy S21 FE už za 9 990 Kč (dříve 17 990 Kč), což představuje nejvýhodnější nabídku na trhu. Na tak nízkou cenu se dostanete díky aktuální slevě a tisícovému bonusu k výkupu, který ale získáte jedině u Mobil Pohotovosti.

Samsung

Levnější je i populární Galaxy A53. Jeden z vůbec nejpopulárnějších telefonů střední třídy teď sežnete za 7 990 Kč. Pokud ale hledáte ještě levnější kousek, můžete sáhnout po Galaxy A33 za 6 290 Kč. Oba telefony si na mp.cz můžete objednat s dopravou zdarma.

Ve slevě je i loňská vlajkovka Galaxy S22, jejíž cena klesla na 14 990 Kč. Ti nejrychlejší získají k telefonu zdarma záruku prodlouženou na 3 roky. Zdaleka nejvíc ale ušetříte na nejnovější generaci skládačky Galaxy Z Fold5, která díky výkupnímu bonusu deset tisíc vychází na 32 990 Kč.